Bouwinfo Goede Morgen Geerpark fase 3

Wat gaan we bouwen?

In fase 3 (het gebied tussen Hof van Morgen en Goede Morgen fase 2) komen 22 hoek- en tussenwoningen: 15 huurwoningen voor Woonveste en 7 koopwoningen. De koopwoningen (type Buitenkans) zijn inmiddels allemaal verkocht. Meer info over de koopwoningen vind je op goedemorgengeerpark.nl). Voor informatie over de huurwoningen volg de berichtgeving op woonveste.nl.

Hendriks Coppelmans: even voorstellen

Fase 3 wordt gebouwd door Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden. Dat doen we namens Geerpark BV (een samenwerkingsverband met Janssen de Jong). Samen hebben we de woningen ook ontwikkeld. Hendriks Coppelmans is geen onbekende in Geerpark. We leggen nu de laatste hand aan de bouw van Goede Morgen fase 1 en eerder bouwden we al huur- en koopwoningen in Morgen I en recent nog de huurwoningen in Hof van Morgen.
Het bouwteam bestaat uit: projectleider Robert van Gendt, uitvoerder Joop Linders (dagelijkse leiding op de bouwplaats, zie foto) en natuurlijk de werklieden van Hendriks Coppelmans en alle bouwpartners en onderaannemers. Joop is al vanaf het begin actief in Geerpark en kent de wijk dus op z’n duimpje. Hij is jullie aanspreekpunt.

Zo kun je ons bereiken

Joop is tijdens kantooruren bereikbaar via (0413) 264833 of ga naar: www.hendrikscoppelmans.nl/tiptop.
Joop houdt spreekuur in de keet op de bouwplaats, elke woensdag van 15.30-16.00 uur (vrije inloop).

Bouwplanning

Eind april 2019 zijn we gestart met de bouw van fase 3. Hieronder vind je de bouwplanning en ook de bouwrouting.

Bouwplaatsinrichting

Hieronder zie je de bouwplaatsinrichting. De uitvoerderskeet en opslag – en afvalcontainers staan allemaal centraal in het bouwgebied.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling