Bewoners

Bewoners staan bij Hendriks Coppelmans altijd centraal. Onze visie: alles aan uw huis moet kloppen, wat uw woonwens ook is. Dan maakt het niet uit of u een woning bij ons koopt of er eentje huurt van de corporatie of zorginstelling waarvoor wij werken.

Wij willen voor u wonen geweldig maken!

 

 

Wilt u een woning kopen?

Hendriks Coppelmans ontwikkelt en bouwt woningen en appartementen in diverse regio’s in Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland. Ons actuele woningaanbod vindt u hier.

Hebt u bij ons een woning gekocht?

Een huis kopen is iets bijzonders. Het is het begin van iets moois. Alles aan zo’n nieuwe woning moet dan kloppen. Precies zoals u het wilt. Daar helpen wij u graag bij. Onze geweldig-wonenformule geeft u zekerheid. Bijvoorbeeld de zekerheid dat u veel keuzevrijheid heeft, dat onze kopersbegeleider u goed adviseert en dat we u gedurende het hele proces goed op de hoogte houden.

Hebt u (in het verleden) bij ons een woning gekocht en heeft u een probleem met uw woning (bijvoorbeeld een schade of bouwtechnische klacht) dan vragen wij u deze schriftelijk te melden via het klachtenformulier. Hebt u een vraag dan kunt u het vragenformulier invullen of ons bellen: (0413) 26 48 33. Wij helpen u graag!

Wilt u een woning huren?

Hendriks Coppelmans ontwikkelt en realiseert huurwoningen in opdracht van onder andere corporaties, zorginstellingen en beleggers. De verhuur van deze woningen verloopt altijd via de opdrachtgever. Wij verhuren zelf geen woningen. Hebt u interesse in een huurwoning dan kunt u bij onze opdrachtgevers terecht voor meer informatie.

Bent u huurder?

Wij werken voor diverse corporaties en zorginstellingen. Mogelijk huurt u bij een van hen uw woning. Dan kan het zijn dat u bij reparaties of kleine onderhoudsklussen (die u met uw verhuurder besproken hebt)  iemand van ons Serviceteam over de vloer krijgt. Dat kan iemand zijn van Hendriks Coppelmans zelf of een specialistisch bedrijf dat door ons is ingeschakeld, bijvoorbeeld een loodgieter of een elektra-installateur. Al onze medewerkers kunnen zich legitimeren. Vraag er gerust naar. Twijfelt u of heeft u een vraag, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Serviceteam.
Een overzicht van onze serviceteams met contactgegevens vindt hier op de website (kijk bij ‘serviceteam’).

Hendriks Coppelmans verzorgt voor diverse verhuurders ook grootonderhoudsprojecten. Mogelijk voeren wij in opdracht van uw verhuurder momenteel renovatiewerkzaamheden bij u thuis uit of gaan wij dat binnenkort doen. Dan is het goed om te weten dat wij er altijd streven naar overlast te voorkomen en hinder zoveel mogelijk te beperken. Daarvoor hebben wij duidelijke werkafspraken opgesteld waaraan onze medewerkers en partnerbedrijven zich moeten houden. Zo houden we de situatie voor ons werkbaar én voor u leefbaar. Ook besteden we veel aandacht aan informatie en communicatie. Dan weet u wat u kunt verwachten en dat is voor u wel zo prettig!
Weten waar wij op dit moment groot onderhoud uitvoeren? Kijk dan hier op de website bij ‘bouwplaatsen’.

Bent u een omwonende?

Bij zowel nieuwbouw- als grootonderhoudsprojecten willen wij graag een ‘goede buur’ zijn. Woont u in de omgeving van een bouwplaats van Hendriks Coppelmans en heeft u klachten over overlast, bijvoorbeeld over verkeer, parkeren of geluid? Dan stellen wij het zeer op prijs als u deze aan ons kenbaar maakt. Ook voor tips en vragen kunt u bij ons terecht, zodat we het samen weer tiptop kunnen maken. U kunt ons bereiken via het volgende formulier of door ons te bellen: (0413) 26 48 33.