24 mei 2013

Woonzorgboerderij Beugen bereikt hoogste punt

Terug

De bouw van woonzorgboerderij De Haartse Hoeve in Beugen heeft haar hoogste punt bereikt. Op vrijdag 24 mei werd dit op feestelijke wijze gevierd met de bezoekers van de dagbesteding, toekomstige bewoners en hun familie, medewerkers en vrijwilligers. Zorgcentra Pantein ontwikkelt deze woonzorgboerderij mede voor Dichterbij. Op het terrein wordt in opdracht van de familie Schimmel als zorgondernemer ook een nieuw gebouw geplaatst voor dagbesteding voor de cliënten van Zorgcentra Pantein en Dichterbij. Beide gebouwen worden door Hendriks Coppelmans gerealiseerd.

Puzzelstukken

De samenwerking tussen Pantein, Dichterbij en de familie Schimmel werd vandaag symbolisch vereeuwigd door drie stenen puzzelstukken in elkaar te leggen. Deze puzzelstukken kregen een permanente plaats op de het terrein van De Haartse Hoeve. Daarna konden de genodigden genieten van een gezellige middag met muziek, een hapje en drankje. Ook voor de bouwvakkers is het traditie om stil te staan bij het bereiken van het hoogste punt. De werknemers van Hendriks Coppelmans en onderaannemers werden getrakteerd tijdens de lunch.
De woonzorgboerderij opent eind 2013/begin 2014 zijn deuren. Twaalf mensen met dementie en twaalf mensen met een verstandelijke beperking gaan op deze bijzondere plek nabij natuurgebied De Vilt wonen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling