26 februari 2016

Gelijkvloerse woningen Mariënhof zijn ‘perfecte match’

Terug

Alle woningen in nieuwbouwplan Mariënhof in Vlijmen zijn verkocht! Op de informatiebijeenkomst op 12 november waren er veel geïnteresseerden toen het project gepresenteerd werd in de Rabobank aan de Wolput. En deze interesse bleek gemeend: eind november gingen de woningen in de duurzame wijk Geerpark officieel in verkoop en nu al zijn alle woningen verkocht. We heten alle nieuwe toekomstige bewoners van harte welkom!

Perfecte match

Nieuwbouwproject Mariënhof omvat zes gelijkvloerse woningen in twee typen (vrijstaand en twee-onder-een-kap). Wonen, slapen en de badkamer bevinden zich op de begane grond en er is een vrij indeelbare ruimte op de verdieping. Dit project werd ontwikkeld naar aanleiding van gesignaleerde behoefte in de markt bij de doelgroep 55+. Door optimale samenwerking met de gemeente Heusden zijn de woningen in zeer korte tijd ontwikkeld en in verkoop gebracht. De snelle verkoop (binnen 3 maanden!) laat zien dat vraag en aanbod in dit plan een perfecte match vormen.

De woningen zijn zeer compleet en betaalbaar. Er zijn ook veel Wonen-naarWensopties mogelijk. De woningen zijn 25% energiezuiniger dan de norm. Geerpark is namelijk een zeer duurzame wijk en is aangemerkt als Excellent Gebied.

Duurzame patiowoning Mariënhof

Duurzame patiowoning Mariënhof

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling