11 maart 2021

Woningen Aan ’t hof van Helmond nu officieel in verkoop

Terug

In het centrum van Helmond realiseren we vier stadsvilla’s met tuin: Aan ’t hof van Helmond. De woningen zijn sinds donderdag 11 maart 09.00 uur officieel in verkoop. Vanaf dit moment zijn de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier beschikbaar. Op donderdag 11 maart zijn geïnteresseerden welkom op het kantoor van makelaar Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs om de stukken op te halen. De makelaars staan voor hen klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ook de kopersbegeleiding vanuit Hendriks Coppelmans is (op afstand) bereikbaar. Vanwege de coronamaatregelen is aan de geïnteresseerden gevraagd vooraf een afspraak te maken, zodat er altijd genoeg ruimte is voor iedereen.

Stads wonen op historische grond

Om de hoek van het kasteel, aan de Zuid Koninginnewal, realiseren we vier royale stadsvilla’s met tuin. Drie van de vier woningen beschikken over vier woonlagen, de vierde woning heeft drie woonlagen en een entree op de begane grond. Deze villa heeft daarnaast ook een ruim balkon op de eerste verdieping. Alle villa’s hebben een tuin aan de achterzijde en een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein. Aan ’t hof van Helmond ligt op een steenworp afstand van alle centrumfaciliteiten en het NS-station. Je loopt binnen enkele minuten naar de trein, terrasjes, winkels en het park.

Inschrijftermijn en pre-sale

De inschrijftermijn sluit op woensdag 24 maart om 12.00 uur. Daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld en de woningen toegewezen. Voordat de woningen officieel in verkoop gingen, liep er tussen 18 februari en het moment van verkoop een pre-sale. Heb je je tijdens de pre-sale ook ingeschreven? Dan krijg je voorrang bij toewijzing van de woningen, als je je definitief inschrijft voordat de inschrijftermijn sluit. Je was er dan namelijk als één van de eersten bij en dat waarderen we!

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie over de woningen en de inschrijfmogelijkheden kun je terecht bij ons woningaanbod of op de projectwebsite: www.aanthofvanhelmond.nl.

02657 AI 4 stadsvilla's verkoop Aan 't hof van Helmond Zuid Koninginnewal Helmond

Vier stadsvilla's Aan 't hof van Helmond

Aan 't hof van Helmond impressie woonkeuken

Aan 't hof van Helmond impressie woonkamer

Aan 't hof van Helmond Situatietekening

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling