18 september 2023

Wonen in Tudorstijl: voorverkoop eerste fase Landgoed Steenenburg van start

Terug

De voorverkoop van de eerste hofwoningen van Gravin op Landgoed Steenenburg in Gemeente Heusden is gestart! In deze eerste fase brengt Hendriks Coppelmans 28 woningen op de markt. In totaal zullen in dit deelgebied 46 woningen worden gerealiseerd, onderverdeeld in 18 levensloopbestendige woningen, 22 twee-onder-één-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Het wordt een gemêleerde wijk in Tudor-stijl die goed aansluit bij het landschappelijk karakter van het gebied.

Levensloopbestendig wonen in monumentale omgeving

In deze eerste fase is keus uit zes verschillende woningtypes, allemaal in de Engelse Tudor-stijl. Prominente schoorstenen, vakwerkhuisdetails, erkers, veranda’s, een schapenhek van kastanjehout, alles ademt de karakteristieke sfeer van het Engeland van weleer. Door de enorme variatie zijn bijna alle woningen uniek. Ook bijzonder: alle woningen zijn levensloopbestendig of zijn dat in de toekomst eenvoudig te maken. Daarnaast kies je met een hofwoning op Landgoed Steenenburg voor wonen op een plek die in meerdere opzichten monumentaal te noemen is. Hier leef je midden in het groen in de geborgenheid van een uniek landgoed, op loopafstand van Kasteel d’Oultremont én op korte afstand van alle voorzieningen van het levendige Drunen, ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk.

Gebiedsontwikkeling

De hofwoningen in plandeel Gravin maken deel uit van de gebiedsontwikkeling Landgoed Steenenburg van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant), Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en Gemeente Heusden. Hendriks Coppelmans ontwikkelt en realiseert op Landgoed Steenenburg naast de 46 hofwoningen ook ca 120 luxe appartementen. Meer informatie over deze gebiedsontwikkeling vind je hier.

Hier wonen? Schrijf in voor 1 oktober.

Heb je belangstelling voor een droomwoning op Landgoed Steenenburg? Vanaf nu kan iedereen via de website de hofwoning(en) van zijn of haar keuze doorgeven. Dat is mogelijk tot 1 oktober a.s. Heb je bij deze voorverkoop ingeschreven? Dan krijg je voorrang bij de woningtoewijzing als de woningen in verkoop zijn. De officiële verkoop start op 11 oktober a.s. Wil je meer weten van dit bijzondere project op deze fantastische plek en inschrijven voor jouw droomwoning? Ga dan snel naar de website wonenoplandgoed-steenenburg.nl  of bekijk hieronder de video. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling