15 december 2021

Wijziging vestigingslocatie per 17 december

Terug

Na een historie van ruim 50 jaar verlaat Hendriks Coppelmans de Udense Loopkantstraat. De kantoorvestiging verhuist per 17 december naar Dome-X aan de Kanaalstraat in Oss. Daarmee wordt het de directe buur van Hendriks Bouw en Ontwikkeling, waarmee de Udense tak van het familiebedrijf medio 2020 herenigd werd. Ook de materieeldienst en houtconstructiefabriek verhuizen mee naar Oss. De serviceafdeling van Hendriks Coppelmans behoudt een vestiging in Uden en is vanaf 20 september actief vanuit de Oude Udenseweg 31. Vanuit deze locatie heeft het Serviceteam een snelle uitvalsbasis voor onderhoudswerkzaamheden aan huurwoningen van Area.

De verhuizing naar Oss maakt intensievere samenwerking mogelijk met het moederbedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling en biedt groeiruimte aan de afdelingen materieeldienst en houtconstructies. ”Dat is prettig want er liggen veel uitdagingen in onze sector”, schetst René Beks, directeur ontwikkeling en innovatie bij Hendriks Coppelmans. “Denk aan de energietransitie, circulair materiaalgebruik, modulair bouwen, prefabricage en verduurzaming van bestaande woningen. Maar ook betaalbaarheid van wonen en beschikbaarheid van bouwgrond vragen onze aandacht. Dan is het goed om kennis en capaciteit te bundelen”.

Vincent Hendriks, vanuit de hoofddirectie verantwoordelijk voor Hendriks Coppelmans, vult aan: “Samen hebben we de innovatiekracht in huis om die uitdagingen slim, sociaal en sustainable aan te vliegen. Als we dichter bij elkaar gehuisvest zijn, is het makkelijker om elkaar daarin te vinden en zijn we als bedrijvengroep blijvend waardevol voor onze klanten. De verhuizing heeft geen gevolgen voor de naam, marktpositie en werkwijze van Hendriks Coppelmans. Die blijft onveranderd.”

Dit zijn onze nieuwe contactgegevens

Hendriks Coppelmans (hoofdkantoor)
Bezoekadres:    Kanaalstraat 12B (Dome-X), 5347 KM Oss
Postadres:         Postbus 179, 5340 AD Oss

Serviceteam Uden
Oude Udenseweg 31, 5405 PD Uden

Ons centrale telefoonnummer blijft ongewijzigd: (0413) 26 48 33.

Beperkte bereikbaarheid op 16 en 17 december

In verband met de verhuizing kan het zijn dat onze medewerkers op 16 en 17 december minder goed te bereiken zijn. Het centrale telefoonnummer is op 17 december niet bereikbaar. Wij hopen op je begrip daarvoor.

Hendriks Coppelmans gaat vanaf eind 2021 verder In Dome-X in Oss

Hendriks Coppelmans gaat vanaf eind 2021 verder In Dome-X in Oss

Serviceteam Uden is sinds 20 september gevestigd aan de Oude Udenseweg 31 in Uden

Serviceteam Uden is sinds 20 september gevestigd aan de Oude Udenseweg 31 in Uden

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling