6 januari 2015

Wij houden van goed hout!

Terug

Iedereen mag het weten: wij houden van goed hout. Sinds 2004 zijn wij daarom FSC-gecertificeerd. Met het nieuwe gevelbordje bij de entree van onze vestiging in Uden is dat voor al onze gasten nu duidelijk zichtbaar. Het gevelbordje is beschikbaar gesteld door FSC Nederland aan alle FSC-gecertificeerde bedrijven.

FSC-keurmerk als garantie

Hendriks Coppelmans was in 2004 een van de eerste bouwondernemingen in Nederland met een FSC-certificaat Chain of Custody. Met het certificaat kunnen we opdrachtgevers garanderen dat het gebruikte hout in onze projecten ook echt het FSC-keurmerk heeft en daadwerkelijk afkomstig is uit goed beheerde bossen. Hendriks Coppelmans stimuleert het gebruik van FSC-hout en geeft zelf het goede voorbeeld door bij eigen ontwikkelprojecten uitsluitend FSC-hout toe te passen. Op deze manier dragen wij bij aan het behoud van onze bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Meer weten over FSC? Klik dan hier of neem contact op met Pieter Driessen via 0413-264833 of pieter.driessen@hendrikscoppelmans.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling