1 juni 2015

Weer een stukje Boekelse Brink opgeleverd

Terug

In de nieuwe Boekelse wijk De Donk 2 is deze week weer een stukje van nieuwbouwproject Boekelse Brink opgeleverd. In een oase van openbaar groen bouwt Hendriks Coppelmans in fases twaalf vrijstaande woningen voor starters en doorstromers. Afgelopen maandag ontvingen weer drie bewoners hun sleutel. Eerder was er al een feestelijke opleverlunch waar ook de wethouder Ted van de Loo aanschoof.

Buurt groeit en bloeit

Het wordt steeds gezelliger in de straten Wollegras en Veenpluis. Inmiddels zijn negen van de twaalf woningen gereed en de buurt groeit en bloeit. De woningen zijn in trek. Niet zo vreemd want waar kun je nou vrijstaand wonen voor de prijs van een twee-onder-een-kapwoning? Met een v.o.n.-prijs van € 214.000,- kiezen ook starters voor deze karakteristieke woning. De woning biedt diverse mogelijkheden om direct of in de toekomst uit te breiden. Zo groeit de woning met de bewoners mee. Met een starterslening van de gemeente Boekel komt de woning ook voor jonge mensen binnen handbereik.

Overal voel je de ruimte

Wat een ruimte! De belangstellenden die afgelopen zaterdag tijdens het open huis een kijkje kwamen nemen in de Boekelse Brink waren duidelijk verrast door de ruimte. Binnen voelt het ruim bijvoorbeeld door de hoge plafonds op de bovenverdieping. Je kijkt zo in de nok van het dak. Maar ook buiten voel je de ruimte. Het is dan ook niet alledaags: al dat groen om je heen. Geen bebouwing die grenst aan je achtertuin, maar een groene zone. En aan het eind van de straat een parkgebied met wandelpaden en uitzicht op de weilanden. Ook de natuurlijk aangelegde speeltuin is om de hoek. Wat een heerlijke plek om te wonen.

Laatste 3 nu in verkoop

De laatste drie woningen zijn nu in verkoop (casco al vanaf €190.000,- v.o.n.). Voor meer verkoopinformatie of een brochure kan men contact opnemen met Van Helvoort Makelaardij in Boekel: (0492) 371 190. Of kijk op www.boekelsebrink.nl.

Boekelse Brink

Boekelse Brink

Boekelse Brink

Boekelse Brink

Boekelse Brink

Boekelse Brink

Boekelse Brink

Boekelse Brink

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling