9 december 2021

Weer 66 nul-op-de-meterwoningen erbij in duurzame wijk Geerpark

Terug

Duurzame wijk Geerpark in Vlijmen verwelkomt de komende periode weer een heleboel nieuwe bewoners. In Tot Morgen fase 1 ten noorden van het wijkpark bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep namens Geerpark BV in totaal 66 huur- en koopwoningen. Deze week krijgen de eerste huurders van Woonveste hun sleutel en volgende week zijn de eerste kopers aan de beurt. De laatste opleveringen in dit plandeel worden verwacht in mei 2022. De bouw van de volgende fase in Geerpark is inmiddels ook van start gegaan en in het voorjaar komt er nieuw aanbod in de koopsector.

De eerste huurders ontvangen op 8 en 9 december de sleutel van hun nieuwe woning aan Bellefleur. Eric van den Einden directeur-bestuurder van Woonveste is blij dat er weer 28 nieuwe woningen beschikbaar komen. “Met de sociale huurwoningen die hier de komende weken en maanden worden opgeleverd, stellen we betaalbare, duurzame woningen beschikbaar voor onze woningzoekenden om zo bij te dragen aan het verminderen van de grote krapte. Voor Geerpark staan in fase 2 nog 11 woningen op het programma. De laatste fase in de wijk zijn we op dit moment aan het ontwikkelen.”

Bouw Tot Morgen fase 2 gestart

In de tweede fase van Tot Morgen is inmiddels begonnen met het boren van de bronnen voor de aardwarmtepompen. Half februari starten de echte bouwwerkzaamheden. In deze fase komen 36 koop- en 11 huurwoningen met een vergelijkbare signatuur als de woningen in de fase die nu opgeleverd wordt: modern-landelijk met bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Diverse woningen hebben een veranda aan de voorzijde, waardoor bewoners nog meer kunnen genieten van de natuur die Geerpark zo kenmerkt. Ook dit zijn weer allemaal nul-op-de-meterwoningen. De oplevering zal in het  voorjaar van 2023 zijn.

Verkoop deelgebied Nieuwe Morgen

In het eerste kwartaal van 2022 gaat Geerpark BV van start met de verkoop van de eerste fase in Nieuwe Morgen, een nieuw deelgebied dat parallel naast Tot Morgen ligt. In dit deel bouwt Janssen de Jong Projectontwikkeling 38 koopwoningen en 37 huurwoningen. Op de website nieuwemorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden zich al inschrijven voor de nieuwsbrief.

Duurzame gebiedsontwikkeling

Tot Morgen en Nieuwe Morgen zijn projecten van Geerpark BV, een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling en Janssen de Jong Projectontwikkeling. In Geerpark realiseren we sinds 2014 maar liefst 487 nul-op-de-meterwoningen in de huur- en koopsector. Bekijk hier meer informatie over deze gebiedsontwikkeling.

66 nul-op-de-meterwoningen erbij in duurzame wijk Geerpark

Projectleider Robert van Gendt levert de woningen op aan Marcel van den Oever van Woonveste

66 nul-op-de-meterwoningen erbij in duurzame wijk Geerpark

Eerste huurder ontvangt zijn sleutel

66 nul-op-de-meterwoningen erbij in duurzame wijk Geerpark

Woonveste heeft er 28 eengezinswoningen bij in Tot Morgen Geerpark

Eerste koopwoningen opgeleverd

66 nul-op-de-meterwoningen erbij in duurzame wijk Geerpark

Uitzicht over het park vanuit deelgebied Tot Morgen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling