6 november 2020

Vlotte verkoop in Geerpark: laatste woning Tot Morgen getekend

Terug

Duurzame wijk Geerpark in Vlijmen zorgde de afgelopen maanden weer voor veel blije gezichten. Meer dan 100 toekomstige bewoners vonden er hun droomhuis of grond om dit zelf te bouwen. Begin mei gingen 86 woningen en 26 kavels in deelgebieden Morgenrood en Tot Morgen in verkoop. In korte tijd was het gros hiervan verkocht/gereserveerd. Gisteren volgde de laatste woning.

Tot Morgen
In deelgebied Tot Morgen ontwikkelt en bouwt Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling) 38 koopwoningen. Er komen ook vrije kavels. Dat het een unieke kans is om te wonen op een exclusieve plek, omringd door veel groen en water bleek wel uit de belangstelling voor zowel kavels als woningen. Yvonne Vos van de Kavelwinkel: “Er was zoveel interesse voor de kavels dat we helaas ook veel mensen moesten teleurstellen. We hopen hen straks in Nieuwe Morgen opnieuw kans te kunnen bieden op een mooie kavel.” De bouw van de 38 projectwoningen in fase 1 start begin februari 2021. In dezelfde bouwstroom worden ook 28 huurwoningen voor Woonveste meegenomen. Binnenkort volgt meer informatie op www.woonveste.nl. Hendriks Coppelmans realiseert alle koop- en huurwoningen namens Geerpark BV.  Als alles voorspoedig verloopt dan worden de eerste woningen in Tot Morgen voor kerst 2021 opgeleverd. Alle woningen in Tot Morgen zijn nul-op-de-meter.

Toekomst
Wie ook graag in Geerpark wil wonen heeft nog kans: de verkoop van de tweede fase Tot Morgen start komend voorjaar. Kijk voor meer informatie op: www.totmorgengeerpark.nl of schrijf in voor de nieuwsbrief. Bouw je liever zelf geheel naar eigen wens? Dat kan straks ook in Nieuwe Morgen, dat naast Tot Morgen is gelegen. Zodra deze kavels in de verkoop gaan wordt dit als eerste bekendgemaakt via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel. Zoals het er nu naar uitziet wordt daar naar verwachting na de zomer 2022 gestart met de bouw van de woningen.

Geerpark Vlijmen is een van de duurzaamste wijken van Nederland. Samen met de gemeente Heusden, Woonveste en partner Janssen de Jong Projectontwikkeling geven we sinds 2014 vorm aan de ambitie om in Geerpark woningen voor de toekomst neer te zetten. In deelgebied Goede Morgen leggen we nu de laatste hand aan 205 nul-op-de-meterwoningen. In Tot Morgen en Nieuwe Morgen volgen nog eens 236 woningen (allemaal nul-op-de-meter). Lees hier meer over deze bijzondere gebiedsontwikkeling.

2-onder-1-kap woningen type Waterslinger in Tot Morgen fase 1

Duurzame wijk Geerpark in aanbouw

Deelgebied Goede Morgen en het wijkpark

2-onder-1-kap woningen type Parkzicht in Tot Morgen fase 1

Hoek- en tussenwoningen in Tot Morgen fase 1

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling