13 april 2016

Vlagviering hoogste punt 1e fase Isidorushoeve

Terug

Afgelopen donderdag 7 april hebben we samen met de kopers van de Isidorushoeve in Beek en Donk het hoogste punt gevierd. Daar hebben we natuurlijk samen op geproost.  De toekomstige bewoners ontvingen een fles bubbels met hun eigen persoonlijke etiket.

2e Koperskijkdag

De viering van deze mijlpaal werd gecombineerd met een koperskijkdag. We kijken terug op een zeer drukbezochte en geslaagde 2e Koperskijkdag. Alle kopers waren aanwezig en de meeste werden vergezeld door vrienden en/of familie. Na het officiele gedeelte waarbij de vlag in top gehesen werd, kregen de kopers de gelegenheid om zelf in de woning rond te kijken. De kopers waren allemaal zeer enthousiast over de woning.

Project Isidorushoeve (fase 1)

Voor starters op de woningmarkt betekent het project Isidorushoeve een prachtige mogelijkheid om hun droomwoning te realiseren. De verkoopprijzen werden laag gehouden om de instap voor zoveel mogelijk starters mogelijk te maken. Om het betaalbaar te houden koos Hendriks Coppelmans voor een identieke indeling in alle woningen. “We zijn slim omgegaan met de ruimte en weten uit ervaring dat deze plattegrond voor deze doelgroep heel goed werkt”, legt kopersbegeleider Ron Cornelissen uit. Aan de buitenzijde verschillen de woningen wèl van elkaar. “Door drie verschillende architectuurstijlen aan te bieden, ontstaat een gevarieerde wijk en individualiteit. En het biedt kopers de mogelijkheid om te kiezen”. Met dat kiezen zit het sowieso wel goed, want er zijn in Isidorushoeve veel mogelijkheden om de woning naar wens aan te passen. Ondanks de lage vrij-op-naamprijzen, zijn de woningen zeer compleet uitgevoerd met onder andere een volledig ingerichte badkamer, een vaste trap naar zolder en een (half)vrijstaande berging in de tuin.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling