9 oktober 2014

Vlag in top bij Boekelse Brink

Terug

Gisteren hebben we met onze kopers van project Boekelse Brink het bereiken van het hoogste punt gevierd. In augustus gestart en nu al de vlag in top! Daar hebben we natuurlijk samen op geproost.  Om thuis nog even na te genieten, ontvingen de toekomstige bewoners een fles bubbels met hun eigen persoonlijke etiket.

Korte bouwtijd

De bouw in uitbreidingswijk De Donk verloopt razendsnel door de toepassing van prefab houtconstructies. De wand- en dakelementen worden inclusief kozijnen in onze eigen productie-unit in Uden geprefabriceerd. Op de bouwplaats worden ze in korte tijd gemonteerd. De woningen aan Wollegras in Boekel worden al rond de jaarwisseling opgeleverd. De totale bouwtijd bedraagt daarmee slechts vier maanden. Volgende maand, start Hendriks Coppelmans met het vervolg van het project aan Veenpluis.

Nog vier te koop

Ook vrijstaand wonen in de Boekelse Brink? Dan is dit een goed moment om in te stappen. Er zijn nog vier woningen aan Veenpluis te koop. Voor meer informatie of een brochure bezoek de projectwebsite: www.boekelsebrink.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling