13 april 2015

Vernieuwde website sneller en mobiel

Terug

Vanaf vandaag is de vernieuwde website van Hendriks Coppelmans in de lucht. De laadtijd van de oude website liet te wensen over en dat is nu verholpen. Verder is hendrikscoppelmans.nl nu ook op mobiele apparaten beter te bekijken. De website is ‘responsive’ gemaakt en daarmee geoptimaliseerd voor de meest gebruikte smartphone- en tabletvarianten. Dat is belangrijk want meer dan de helft van al het internetverkeer gaat tegenwoordig via mobiele apparaten.

Eenvoudiger vindbaar

Wat betreft vormgeving en navigatie zijn er kleine aanpassingen gedaan, zoals een vereenvoudiging van het menu en een op maat gemaakt gedeelte voor onze belangrijkste klantengroepen. Ook de vindbaarheid op zoekmachines is verbeterd. Zo zijn de producten, diensten en projecten van Hendriks Coppelmans op internet nog makkelijker te vinden.

Verbetertips?

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier. Hebben wij iets over het hoofd gezien op deze nieuwe website of hebt u opmerkingen of verbetertips dan stellen wij het zeer op prijs als u deze aan ons doorgeeft. Dat kan met onderstaand formulier.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling