4 maart 2013

Verkoop 2e fase nieuwbouwproject Cuijk van start

Terug

Nieuwbouwproject ‘Mijn WaterMerk’ in de Cuijkse wijk Heeswijkse Kampen verloopt succesvol en daarom gaat nu ook de verkoop van de tweede fase van start. In de nieuwe woonbuurt realiseert Hendriks Coppelmans namens VOF Klein Linden in meerdere fases in totaal 29 halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Op 6 maart vindt in wijkaccommodatie De Nielt (Lavendel 250) een informatieavond plaats. Aan bod komen onder andere de uitgebreide maatwerk-mogelijkheden binnen dit Wonen-naar-Wensproject en actuele informatie over financiering. De avond begint om 19.30 uur.

Maximale vrijheid

De bouw van de twaalf woningen uit de eerste fase gaat in maart al van start. Het succes van Mijn WaterMerk verklaart Hendriks Coppelmans met name door de vele individuele keuzemogelijkheden en de intensieve persoonlijke begeleiding. “Samen met de toekomstige bewoner aan de slag. Dat levert echt hele mooie woningen op”, aldus Anita Pauwels. “Het betekent maximale vrijheid zonder de zorgen van ‘zelfbouwen’. De Amsterdamse School-architectuur blijkt erg aan te spreken. En natuurlijk speelt ook de mooie locatie dichtbij de Kraayenbergse plassen een belangrijke rol.

Informatieavond 6 maart

Tijdens de informatieavond op 6 maart kunnen belangstellenden kennismaken met enthousiaste kopers van de 1e fase. Een toekomstige bewoner die een halfvrijstaand woonhuis heeft gekocht, vertelt over het gebruik van de online WoonWensplanner en hoe zij samen met de begeleider van Hendriks Coppelmans hun eigen unieke droomhuis hebben samengesteld. Verder krijgt u van de Hypotheker Boxmeer informatie over de laatste stand van zaken rondom woningfinanciering. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Verkoopinformatie

De halfvrijstaande woningen zijn beschikbaar vanaf € 244.725,- v.o.n., de vrijstaande vanaf € 336.868,- v.o.n. Inruil van de bestaande woning is mogelijk. Voor meer informatie: Makelaardij Twan Poels: (0485) 319220.

‘Mijn WaterMerk’ is een project van VOF Klein Linden (een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling uit Uden en Hendriks Projectontwikkeling uit Oss).

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling