30 januari 2023

Udens nieuwbouwplan de Groene Ruiter in verkoop

Terug

Veel belangstelling was er op 21 januari tijdens de inloopbijeenkomst/start verkoop van nieuwbouwproject de Groene Ruiter in Uden. We ontvingen veel positieve reacties. Heel wat mensen kunnen haast niet wachten om te gaan wonen in dit mooie nieuwe deel van Uden-Zuid.  Het nieuwbouwproject ligt in plangebied De Ruiter, een nieuwe woonbuurt waar ongeveer 165 woningen worden gerealiseerd.

26 koopwoningen

In De Ruiter bouwt Hendriks Coppelmans namens de Combinatie Uden Zuid 26 koopwoningen: 22 tweekappers (in vier verschillende types) en 4 vrijstaande woningen. De wijk krijgt een groen karakter met een natuurlijke sfeer. Een wijk met duurzaamheid als uitgangspunt, gasloos en met voor ieder een passende woning. De Ruiter wordt een unieke wijk binnen Uden.

Verkoopinformatie

Wil je ook wonen in een van de 26 tweekappers of vrijstaande woningen in dit project? Schrijf je dan in met het bouwnummer van je voorkeur. De online inschrijving is geopend (ga hiervoor naar www.degroeneruiter.nl). Inschrijven kan tot en met 5 februari (18.00 uur). Alle informatie, waaronder een brochure, is te vinden op de website. Je kunt ook een gedrukte brochure opvragen bij een van de makelaars: Bernheze makelaars of Makelaardij Ton van Lanen & Partner. Zij kunnen ook al je aanvullende vragen beantwoorden.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling