22 juni 2015

Tweekapper Repelakker zaterdag open voor bezichtiging

Terug

Op zaterdag 27 juni houdt Hendriks Coppelmans Bouwgroep open huis in nieuwbouwwijk Repelakker in Zeeland. Van 10.00 tot 11.30 uur is iedereen welkom op de bouwlocatie aan Wasmeesterstraat 11. De twee in aanbouw zijnde woningen type Favoriet zijn bijna klaar. Dat biedt bezoekers de unieke kans om een kijkje te nemen in een kant-en-klare woning. Komt u ook binnenkijken op nummer 11? Wat een ruimte!

Nog twee woningen beschikbaar

De woning aan Wasmeesterstraat 11 is bijna opleverklaar dus bezoekers kunnen zaterdag tijdens het open huis een goede indruk krijgen van de ruimte en de mogelijkheden om persoonlijke wensen te realiseren. Er zijn nog twee ongebouwde woningen beschikbaar, beide aan Wasmeesterstraat. De makelaar en de kopersbegeleider zijn op 27 juni aanwezig voor toelichting en het beantwoorden van vragen.

Aantrekkelijk geprijsd

Woningtype Favoriet is ideaal voor starters, doorstromers en startende gezinnen. Dit is te danken aan de centrale ligging dichtbij het dorpscentrum, de ruimtelijke indeling en het aantrekkelijke prijskaartje. De twee-onder-een-kapwoningen zijn te koop voor €206.000,- v.o.n. en hebben een royale woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder die met een vaste trap bereikbaar is.

Meer info op vernieuwde website

Voor meer verkoopinformatie of een brochure kunt u contact opnemen met Van der Krabben makelaardij in Uden (0413) 257033. Ook kunt u terecht op de website www.repelakker.nl. De website is deze week vernieuwd en nu ook mobiel optimaal te bekijken.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling