28 augustus 2015

Vervolg in Beekse Akkers met twaalf betaalbare koopwoningen

Terug

De tien starterswoningen aan het Isidorusplein in Beek en Donk zijn in zeer korte tijd allemaal verkocht. In het voorjaar kwamen de nieuwbouwwoningen op de markt en begin augustus waren alle handtekeningen al gezet. De animo voor het project Isidorushoeve in de wijk Beekse Akkers is bijzonder groot. Met dubbele en zelfs driedubbele opties tot gevolg. Daarom brengt Hendriks Coppelmans op 5 september twaalf extra woningen in verkoop. Dat is goed nieuws voor starters die op zoek zijn naar een betaalbare koopwoning.

Vanwege het grote succes van de eerste fase Isidorushoeve en de aanhoudende vraag, heeft de gemeente Laarbeek besloten om medewerking te verlenen aan het versneld in verkoop brengen van de tweede fase. Voor starters op de woningmarkt betekent dat op korte termijn dus een nieuwe mogelijkheid om hun droomwoning te laten realiseren in Beekse Akkers.

Middenakkerdreef en Ter Lijnden

In de tweede fase bouwt Hendriks Coppelmans aan de straten Middenakkerdreef en Ter Lijnden twee keer zes woningen (in totaal vier hoekwoningen en acht tussenwoningen). Er zijn twee woningtypen, ieder met een eigen architectuurstijl. De binnenzijde is identiek aan de woningen aan Isidorusplein, met een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken aan de voorkant, twee grote slaapkamers op de eerste verdieping, een royale zolder met vaste trap en een berging in de tuin. Ook de prijzen zijn vergelijkbaar met de eerste fase: een tussenwoning kost € 169.000,- v.o.n., een hoekwoning € 179.000,- v.o.n. De woningen aan Middenakkerdreef liggen aan een fraaie brede bomenlaan en die aan Ter Lijnden grenzen aan een wijkparkje.

Verkoopdag 5 september

Bent u nieuwsgierig naar deze nieuwe woningen? Reserveer dan zaterdag 5 september 2015 in uw agenda. Van 11.00 tot 14.00 uur is er een verkoopdag in Herberg ’t Huukske aan de Kapelstraat 5 in Beek en Donk. De makelaar informeert uitgebreid over de woonmogelijkheden in Isidorushoeve fase 2 en vanaf dan kunnen belangstellenden ook een optie nemen. De verkoop verloopt op volgorde van optienummer. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Voor meer informatie over het project zie www.deisidorushoeve.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling