16 juli 2021

Succesvolle verkoop stadsvilla’s aan Zuid Koninginnewal Helmond

Terug

De vier stadsvilla’s uit het nieuwbouwproject Aan ’t hof van Helmond zijn verkocht. We ontwikkelden de woningen en realiseren het project ook zelf. We bouwen de stadsvilla’s aan de Zuid Koninginnewal, in het centrum van Helmond. Binnen enkele weken waren de woningen verkocht.

Aan ’t hof van Helmond: succesvolle verkoop

Woningen verkopen op een centrumlocatie is een mooie uitdaging. Dat was ook hier het geval. De woningen liggen om de hoek van Kasteel Helmond, oftewel: Aan ’t hof. Met een passende plattegrond en een mooi ontwerp dat aansluit op de ligging van de woningen hebben we de juiste snaar bij woningzoekenden in Helmond weten te raken.

Bouwplanning: twee projecten in één

Aan de nabijgelegen Kerkstraat Zuid bouwen we ook 44 sociale huurappartementen voor Woonbedrijf. De bouw van zowel de huurappartementen als de stadsvilla’s in mei gestart. De appartementen gaan inmiddels langzaamaan de hoogte in. De stadsvilla’s zijn in eerste instantie tot de begane grondvloer gebouwd en vanaf september gaan ook deze woningen de hoogte in. Naar verwachting worden alle woningen in het project in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

02657 AI 4 stadsvilla's verkoop Aan 't hof van Helmond Zuid Koninginnewal Helmond

Vier stadsvilla's Aan 't hof van Helmond

Aan 't hof van Helmond impressie woonkeuken

Aan 't hof van Helmond impressie woonkamer

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling