9 mei 2014

Start verkoop Geerpark met woonmarkt en laarzenpad

Terug

Met een grootse woonmarkt gaat op zaterdag 17 mei a.s. officieel de verkoop en verhuur van woningen in Geerpark van start. Onder de noemer ‘Ontdek het Buitenleven’ kunnen geïnteresseerden zich die dag uitgebreid laten informeren over het kopen of huren van een woning of het bouwen op een eigen kavel tegen de dorpsrand van Vlijmen. Hendriks Coppelmans ontwikkelt en bouwt in wijkdeel Morgen I tien koopwoningen (zeer brede, royale hoek- en tussenwoningen type Waterspin aan de waterslinger) en negentien huurwoningen voor corporatie Woonveste. Alle woningen zijn zeer energiezuinig en hebben zeer lage energielasten.

Woonmarkt 17 mei 11.00-14.00 uur

De Woonmarkt vindt plaats op het terrein van Abdij Mariënkroon aan de Abdijlaan 6 in Nieuwkuijk en duurt van 11.00 tot 14.00 uur. De markt bestaat uit een aantal kramen waarin diverse partijen informatie geven over het huren, kopen of bouwen van een woning in Geerpark. Zo zijn makelaars, ontwikkelaars en wooncorporatie Woonveste aanwezig die hun woningaanbod in Geerpark presenteren. Mensen die op een vrije kavel willen bouwen, kunnen met architecten en catalogusbouwers om de tafel om de mogelijkheden in beeld te brengen. Ook zijn er partijen aanwezig die alles kunnen vertellen over de financieringsmogelijkheden. Meer weten over de woningen van Hendriks Coppelmans? Vanaf 13 mei staat het woningaanbod op www.geerpark.nl.

Opening laarzenpad

Rond 12.00 uur zal wethouder Mart van der Poel het laarzenpad in Geerpark officieel openen. Het laarzenpad biedt een avontuurlijke wandeling langs het park en de toekomstige waterslinger in Geerpark, vol informatie over het gebied en doe-dingen voor kinderen. Ook Hendriks Coppelmans heeft een bijdrage geleverd aan het laarzenpad in de vorm van een zadenkast (‘zaai je eigen bloemenspoor’) en een modderpad (‘maak je laarzen lekker vuil’).

Nul-op-de-meter in Geerpark

Geerpark is een ruime, groene wijk in wording en ligt in een gebied van 100 ha, aan de rand van Vlijmen. In totaal bestaat het project uit 700 tot 800 woningen. Zo’n 250 kavels zijn beschikbaar voor mensen die hier zelf aan de slag willen met de bouw van hun eigen droomhuis. Geerpark is een van de 19 Excellente Gebieden die het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft aangewezen. Deze gebieden hebben de ambitie om de energiekosten van de woningen in het gebied zo laag mogelijk te houden. Hendriks Coppelmans realiseert in de huur ook zogenaamde nul-op-de-meterwoningen. Deze wekken meer energie op dan ze verbruiken waardoor er voor de bewoners helemaal geen energienota is.

Meer weten over Geerpark en het woningaanbod? Kijk op www.geerpark.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling