9 mei 2016

Start verkoop 3e fase Nieuw Hoeven  

Terug

De derde fase van de nieuwe woonwijk Nieuw Hoeven in Uden (22 woningen) gaat vanaf 17 mei in verkoop. In de derde fase worden vier type woningen gebouwd: rijwoningen, rijwoningen XL, tweekappers en tweekappers XL. De verkoop van fase 1 en 2 verliep zeer voorspoedig; daarom gaat ook fase 3 nu in verkoop. Nieuw Hoeven is een project van Combinatie Uden-Zuid, een samenwerkingsverband van Nieuwenhuizen-Daandels, Bouwbedrijf Wagemakers, Bouwbedrijf Van de Ven en Hendriks Coppelmans.

Nieuw Hoeven

Nieuw Hoeven is een nieuwe wijk aan de Heinsbergenstraat, aan de rand van de wijk Hoevense Veld in Uden. Het is een prachtige wijk voor jong en oud, dicht bij het centrum en voorzieningen, terwijl de wijk toch midden in het groen ligt. In fase 3 worden 22 woningen gebouwd: rijwoningen vanaf € 199.500,-, rijwoningen XL vanaf € 206.500,-, tweekappers vanaf € 259.000,- en tweekappers XL vanaf € 283.000,-. De woningen bieden vele mogelijkheden en extra opties.

Verkoopinformatie

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite www.nieuwhoeven.nl onze website of volg het project op Facebook: www.facebook.com/nieuwhoeven. Via de projectwebsite kunt u ook de brochure opvragen of downloaden.

Nieuwhoeven in vogelvlucht

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling