9 december 2014

Sleutels voor bewoners en wethouder bij start bouw vervolgfase Repelakker

Terug

Maandag 8 december kreeg wethouder Hans Vereijken van de gemeente Landerd een grote sleutel uitgereikt uit handen van projectontwikkelaar Anita Pauwels van Hendriks Coppelmans Bouwgroep. De sleutel (door de lokale bakker gemaakt van krentenbrood) is symbool voor de tweede bouwfase in Repelakker die van start gaat. Ook de toekomstige bewoners van de nieuwe woningen ontvingen een heerlijke eetbare sleutel.

Blij

Wethouder Vereijken is blij met de bouwactiviteit in Repelakker. Hendriks Coppelmans start deze week aan de Wasmeesterstraat met de bouw van een tweetal twee-onder-een-kapwoningen. In het plan zijn in deze fase nog twee woningen beschikbaar. Hierop geldt nu een tijdelijke korting van € 6.250,- tot 1 maart 2015.

Aantrekkelijk geprijsd

De woningen zijn ideaal voor starters, doorstromers en startende gezinnen. Dit is te danken aan de centrale ligging dichtbij het dorpscentrum, de ruimtelijke indeling en het aantrekkelijke prijskaartje. De twee-onder-een-kapwoningen zijn te koop voor €206.000,- v.o.n. en hebben een royale woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder die met een vaste trap bereikbaar is.

Verkoopinformatie

Voor meer verkoopinformatie of een brochure kan men contact opnemen met van der Krabben makelaardij in Uden (0413) 257033. Ook kunt u terecht op de website www.repelakker.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling