2 juli 2013

Seniorencomplex Kloosterstraat verrijking voor leefbaarheid Volkel

Terug

De seniorenappartementen die in opdracht van Area zijn gebouwd aan de Kloosterstraat in Volkel zijn opgeleverd. In mei ontvingen de huurders en kopers de sleutel van hun nieuwe appartement. De nieuwbouw op de plek van de voormalige Amerikaanse school is een verrijking voor de leefbaarheid in Volkel. De woningen zijn ontworpen door Leenders Architecten uit Veghel en gerealiseerd door Hendriks Coppelmans. Het fraaie gebouw omvat acht huur- en acht koopwoningen. Dertien hiervan zijn inmiddels bewoond. Area heeft nog drie koopappartementen beschikbaar. Met de nieuwbouw heeft Area het aanbod voor ouderen in Volkel flink uitgebreid. Het nieuwe wooncomplex ligt op een centrale locatie dichtbij winkels en voorzieningen zoals woonzorgcentrum Sint Antonius en Capellerhof. Een ideale plek om lang zelfstandig in Volkel te kunnen blijven wonen.

Nog drie beschikbaar

Het seniorencomplex is gebouwd in een dorpse, traditionele stijl met eigentijdse accenten. Het resultaat mag er zijn en dat geldt ook voor de mooie groene omlijsting. Er zijn nog drie koopwoningen beschikbaar: één appartement op de begane grond en twee appartementen op de eerste verdieping. Ze hebben een oppervlakte vanaf ongeveer 78m² tot 118m². In het gebouw is een lift aanwezig. De woningen op de begane grond hebben een ruime woonkamer, slaapkamer met badkamer, aparte hobbykamer en sommigen zijn voorzien van een tuin. De appartementen op de eerste verdieping hebben de mogelijkheid tot een tweede slaapkamer op de tweede verdieping. De bovenwoningen zijn voorzien van een ruim balkon. De woningen zijn te koop vanaf € 215.000,- v.o.n.

Verkoopinformatie

Meer weten? Neem dan contact op met Van de Ven Garantiemakelaars: (0413) 261905 / info@vandevengarantiemakelaars.nl of kijk op funda.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling