18 mei 2016

Relatiemagazine ‘Huisnummer’ is uit

Terug

Ons magazine ‘Huisnummer’ is weer verschenen. In het voorjaarsnummer vertelt wethouder Frans van Zeeland hoe betaalbaar wonen een schot in de roos is in Beek en Donk door het toepassen van het concept BudgetRijwoning® van Hendriks Coppelmans. Ook gaan we uitgebreid in op de bouw van levensloopbestendige woningen op een inbreidingslocatie in Berkel-Enschot. De omgeving (mens en natuur) vroeg hier speciale aandacht. Verder onder andere in dit nummer: hoe beleven bewoners in Boxmeer een grootonderhoudsproject?, woonzorgspecialist Brenda Meusen over het veranderende zorglandschap: er blijkt behoefte aan vernieuwende verbinders, een uitnodiging voor de Dag van de Bouw op 4 juni, het succes van Wonen-naar-Wens in het midden en hoge koopsegment en volop belangstelling bij voor Brabantse woningcorporaties tijdens onze Nul-op-de-meter-praktijkmiddag .

Informeren en inspireren

Met de uitgave van Huisnummer willen wij relaties en partners informeren en inspireren om samen wonen geweldig te maken. In het blad wordt aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen, projecten en innovatieve woonproducten waarmee Hendriks Coppelmans haar partners verder kan helpen. Bewoners, opdrachtgevers en andere partners komen veelvuldig aan het woord.

Online lezen

Huisnummer verschijnt twee per jaar en wordt toegezonden aan relaties en partners van Hendriks Coppelmans. Klik hier om Huisnummer online te lezen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling