15 april 2020

Pre-sale 38 nul-op-de-meterwoningen Tot Morgen Geerpark 27 april van start

Terug

Duurzame wijk Geerpark in Vlijmen groeit verder. In het nieuwste deelgebied Tot Morgen, op 10 minuten van Den Bosch, komt een mooie mix van woningtypes: hoek- en tussenwoningen, beneden- en bovenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patio’s. De verkoop komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze ‘early birds’ starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een pre-sale!

Hoe werkt de pre-sale?

Vanaf 27 april vindt u op www.totmorgengeerpark.nl per woningtype en bouwnummer alle informatie die voorhanden is: de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan. Heeft u voorkeur voor een bepaald bouwnummer dan kunt u het online pre-saleformulier invullen. Vult u het vóór 6 mei 2020 in en u besluit uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijgt u voorrang bij de toewijzing van de woningen. U bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we.

Save the date! Start verkoop op zaterdag 16 mei

Uiteraard ontvangt u van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die op 16 mei online zal plaatsvinden. Op dat moment is ook de brochure en definitieve prijslijst beschikbaar. U kunt zich dan officieel inschrijven en uw definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de digitaal aanwezige makelaars en kopersbegeleider.

Wonen in modern-landelijke stijl met water en groen om u heen

De woningen van Tot Morgen fase 1 liggen op een toplocatie direct aan of dichtbij het grote wijkpark of met uitzicht op de waterslinger. De woningen hebben een landelijke architectuur met een knusse maar moderne sfeer. Dit wordt versterkt door het gebruik van bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Diverse woningen hebben een veranda aan de voorzijde, waardoor u nog meer kunt genieten van de natuur om u heen. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. U woont er duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst!

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit nieuwbouwproject? Bezoek dan onze projectwebsite www.totmorgengeerpark.nl. Vanaf 27 april vindt u hier ook alle informatie over de pre-sale en hoe u zich hiervoor in kunt schrijven. Wilt u de wijk Geerpark alvast verkennen? Kijk dan op www.geerpark.nl.

Tot Morgen is een project van Geerpark BV een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling en Janssen de Jong Projectontwikkeling.

De woningen in Tot Morgen hebben een modern-landelijke architectuur.

Deelgebied Tot Morgen ligt dicht bij het park en de waterslinger

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling