27 april 2020

Pre-sale 38 nul-op-de-meterwoningen Tot Morgen Geerpark gestart

Terug

Duurzame wijk Geerpark in Vlijmen groeit verder. In het nieuwste deelgebied Tot Morgen, op 10 minuten van Den Bosch, komt een mooie mix van woningtypes in modern-landelijke stijl. De verkoop komt steeds dichterbij en veel geïnteresseerden vragen bij de makelaars om meer informatie en willen zich graag al inschrijven. Speciaal voor deze ‘early birds’ zijn we op 27 april 10.00 uur, in aanloop op de officiële verkoop, gestart met een pre-sale. Op de website www.totmorgengeerpark.nl vind je volop informatie over de 38 nul-op-de-meterwoningen die op 16 mei in verkoop gaan. Vul je vóór 6 mei het pre-saleformulier in dan krijg je voorrang als de officiële verkoop van start gaat.

De verschillende woningtypes in vogelvlucht

Vanaf nu tref je op de projectwebsite per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. In Tot Morgen, grenzend aan het park en de waterslinger, komen 38 nul-op-de-meter-woningen: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 5 patio’s, 19 hoek- en tussenwoningen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. Een mooie mix in modern-landelijke stijl. Dit zijn de woningen in vogelvlucht:

  • Twee-onder-een-kapwoning Parkzicht: een zee van ruimte op een fantastische locatie met uitzicht op het wijkpark.
  • Twee-onder-een-kapwoning Waterslinger: een eigenzinnig vormgegeven gezinswoning om verliefd op te worden. Aan het water, met een heerlijke veranda voor het huis.
  • Patiowoningen: gelijkvloers wonen met volop extra ruimte op de verdieping. Keus uit vrijstaande of twee-onder-een-kapvariant.
  • Hoek-en tussenwoningen: modern-landelijke woningen met veel variatie in de gevel. Wil je een veranda, een garage of ga je voor het ‘buitenbeentje’ met extra ruimte en daglicht?
  • Benedenwoning: je eigen plekje in een gelijkvloerse woning met heerlijke, zonnige tuin dicht bij het gezellige buurtpleintje en het park om de hoek.
  • Bovenwoning: verrassende woning met aparte woon- en slaapverdieping, 2 slaapkamers en een royaal dakterras op het zuiden.

Wonen in modern-landelijke stijl aan het park of de waterslinger

De woningen van Tot Morgen fase 1 liggen op een toplocatie direct aan of dichtbij het grote wijkpark of met uitzicht op de waterslinger. De woningen hebben een landelijke architectuur met een knusse maar moderne sfeer. Dit wordt versterkt door het gebruik van bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Diverse woningen hebben een veranda aan de voorzijde, waardoor je nog meer kunt genieten van de natuur. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. je woont er duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst! Op de website vindt je per woningtype en bouwnummer meer informatie, zoals perceeloppervlaktes, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra de bouwkosten bekend zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan. Bekijk het woningaanbod hier.

Hoe werkt de pre-sale?

Heb je een voorkeur voor een bepaald bouwnummer dan kun je het online pre-saleformulier invullen. Vul je het vóór 6 mei 2020 in, en besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we.

Start verkoop 16 mei

Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief en/of de pre-sale dan ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die op 16 mei (online) plaatsvindt. Op dat moment is ook de brochure en definitieve prijslijst beschikbaar. Je kunt je dan inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Er is op 16 mei ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en kopersbegeleider.

Meer weten?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bezoek dan onze projectwebsite www.totmorgengeerpark.nl.  De wijk Geerpark alvast verkennen? Kijk dan op www.geerpark.nl.

Tot Morgen is een project van Geerpark BV een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling en Janssen de Jong Projectontwikkeling.

twee-onder-een-kapwoningen Waterslinger

Hoek- en tussenwoningen

Interrieurimpressie twee-onder-een-kapwoning Waterslinger

Boven- en benedenwoningen en (links) hoek- en tussenwoningen

Twee-onder-een-kapwoningen Parkzicht

Patiowoningen

Hoek- en tussenwoningen en (uiterst rechts) boven- en benedenwoningen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling