1 juli 2014

Plaquette als pluim voor partnerschap AANtWERK

Terug

Met de overhandiging van een glazen plaquette aan algemeen directeur Bart Hendriks, is het partnerschap van Hendriks Coppelmans bij de stichting AANtWERK officieel bekrachtigd. AANtWERK is een MVO-initiatief van de WSD-groep in Boxtel. Door werkgevers en werkvoorzieners bij elkaar te brengen wil AANtWERK extra kansen bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De plaquette werd maandag 30 juni overhandigd door Mariska van den Berg van WSD en fungeert volgens haar als een zichtbare pluim aan bedrijven die aan het netwerk deelnemen.

Kansen voor mensen met afstand tot arbeidsmarkt

Hendriks Coppelmans is sinds 2013 partner van AANtWERK. Het netwerk dat anderhalf jaar bestaat opereert als een regionaal werkgeversplatform binnen de driehoek Den Bosch-Tilburg-Eindhoven. Het brengt gelijkgestemde organisaties bijeen om bij elkaar inspiratie op te doen en samen nieuwe perspectieven te ontwikkelen voor kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt.

Social return

Het partnerschap past goed in het MVO-beleid van Hendriks Coppelmans. We ontplooien al diverse activiteiten op het gebied van social return, onder andere in samenwerking met IBN in de regio Noord-Oostbrabant. Via deelname aan het platform AANtWERK wil Hendriks Coppelmans ook in het werkgebied van de WSD-groep invulling geven aan de ‘people’factor binnen haar MVO-beleid.

Ook lid worden van AANtWERK? Neem dan een kijkje op www.aantwerk.nu.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling