8 december 2020

Overeenkomst voor 28 nul-op-de-meter huurwoningen in Geerpark Vlijmen

Terug

Voor Woonveste gaan wij 28 sociale huurwoningen bouwen in de eerste fase van het nieuwe deelgebied Tot Morgen in nieuwbouwwijk Geerpark Vlijmen. Bestuurder Eric van den Einden van wooncorporatie Woonveste en algemeen directeur Bart Hendriks van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling ondertekenden op 8 december de overeenkomsten. De woningen zijn ontwikkeld door Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling). De bouw start begin 2021.

6 levensloopwoningen en 22 eengezinswoningen

Tot Morgen komt ten noorden van het centrale park. Er komen 6 levensloopwoningen en 22 eengezinswoningen. Ze zijn ontworpen door Architect Visser en Bouwman. Volgens planning start de verhuur in het derde kwartaal van het nieuwe jaar. Net als alle woningen in Geerpark zijn ook deze woningen gasloos en nul-op-de-meter; ze kunnen net zoveel energie opwekken als ze verbruiken. Dat maakt deze woningen bijzonder energiezuinig en duurzaam. Als gebiedsontwikkelaar ontwikkelde en realiseerde Hendriks Coppelmans in Geerpark sinds 2014 al vele woningen, de meeste nul-op-de-meter.

Tot Morgen in Geerpark Vlijmen

In Tot Morgen wordt al gebouwd door Samenbouwen.In.Geerpark. Daarnaast komen er zowel koopwoningen van Geerpark BV als vrije kavels. Een unieke kans om te wonen op een exclusieve plek omringd door veel groen en water. De belangstelling was groot voor de koopwoningen en vrije kavels in deze fase. De bouw van de 38 projectwoningen in fase 1 van Tot Morgen start begin februari 2021. In dezelfde bouwstroom worden de 28 huurwoningen voor Woonveste meegenomen. Als alles voorspoedig verloopt, worden de eerste woningen in Tot Morgen voor kerst 2021 opgeleverd.

Meer informatie

Binnenkort volgt meer informatie over de sociale huurwoningen op onze website www.woonveste.nl. Meer weten over Geerpark? Kijk dan op www.geerpark.nl, www.totmorgengeerpark.nl en www.dekavelwinkel.nl. Alle woningen in Tot Morgen fase 1 zijn verkocht. Dit voorjaar komt er nieuw woningaanbod. Op de hoogte blijven? Schrijf dan in voor de nieuwsbrief.

In Geerpark word je omringd door groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en Den Bosch is om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nl, www.facebook.com/geerpark of volg ons via twitter (@geerpark).

Woonveste-bestuurder Eric van den Einden (rechts) en algemeen directeur Bart Hendriks van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling. Op de achtergrond deelgebied Tot Morgen.

Woonveste-bestuurder Eric van den Einden (rechts) en algemeen directeur Bart Hendriks van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling. Op de achtergrond deelgebied Tot Morgen.

De 66 woningen in Tot Morgen fase 1, waaronder in blauw de 28 huurwoningen voor Woonveste.

De 66 woningen in Tot Morgen fase 1, waaronder in blauw de 28 huurwoningen voor Woonveste.

De ligging van Tot Morgen fase 1 in de wijk Geerpark

De ligging van Tot Morgen fase 1 in de wijk Geerpark

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling