2 september 2014

Open dag Repelakker Zeeland op 13 september

Terug

De gemeente Landerd houdt op 13 september samen met Hendriks Coppelmans Ontwikkeling en Reuvers Bouw en Ontwikkeling een open dag op de woningbouwlocatie Repelakker in Zeeland (NB). De jonge, groene wijk ten noorden van het centrum groeit flink. Er wordt door alle partijen volop gebouwd en nieuwe deelgebieden zijn in verkoop. Tijdens de open dag kunnen belangstellenden van 11.00 tot 13.00 uur informatie krijgen over alle woonmogelijkheden die de nieuwbouwwijk te bieden heeft.

Gevarieerd en betaalbaar

Het woningaanbod in Repelakker is zeer gevarieerd. Naast de vrije kavels die de gemeente uitgeeft, is er in het plan ook volop keus uit betaalbare projectmatige koopwoningen. In de tweede fase die nu in verkoop is, kan men kiezen uit eengezinswoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en patio’s.

Hoek Vaandriglaan/Hellebaardlaan

Tijdens de open dag vertellen de gezamenlijke partners alles over de mogelijkheden van wonen in plan Repelakker. Er kan dan een rondleiding over de locatie gegeven worden en uiteraard heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.
U bent van harte welkom vanaf 11:00 uur tot 13:00 uur in de rode bouwkeet op de hoek Vaandriglaan/Hellebaardlaan te Zeeland. En er ligt een verrassing voor u klaar…

Meer informatie over het woningaanbod vindt u op www.repelakker.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling