24 november 2014

Ons mvo-beleid door de ogen van relaties

Terug

Maatschappelijke betrokkenheid zit bij Hendriks Coppelmans in de genen. In onze ogen kun je wonen pas echt geweldig maken als je positief bijdraagt aan een leefbare samenleving. Daarom ondernemen wij duurzaam en houden we rekening met de wensen en behoeftes van de huidige generatie én de generaties die na ons komen. Bij dit mvo-beleid betrekken we onze stakeholders, de mensen waarvoor en waarmee we werken.

Op onderzoek uit

In 2013 behaalden wij, als eerste in onze categorie in Nederland, het certificaat MVO Prestatieladder niveau 3. Bijzonder, maar we willen blijven doorgroeien. Daarom ondervroegen we de afgelopen maanden een aantal relaties over dit onderwerp. Hoe staan zij tegenover mvo? En wat verwachten zij van ons? Vijf van de elf benaderde organisaties reageerden met duidelijke antwoorden. Een respons die ons tevreden stemt.

Conclusies

Hendriks Coppelmans staat bij de meeste respondenten bekend als een bedrijf dat actief bezig is met mvo. Dit is positief. Ook blijkt uit het onderzoek dat onze relaties het belangrijk vinden dat we steeds weer een stap verder gaan. Vooral op het gebied van social return liggen er kansen, zo geven ze aan. De komende tijd gaan wij aan de slag met de feedback.

Meer weten over dit onderzoek en de resultaten? Of ook deelnemen? Neem contact op met Bart Hendriks via (0413) 26 48 33.

Bekijk hier hoe wij duurzaam ondernemen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling