1 april 2016

Nieuwe impuls voor nieuwbouw ’t Veldje Boerdonk

Terug

Voor de nieuwbouw in inbreidingsgebied ’t Veldje in Boerdonk heeft Hendriks Coppelmans de samenwerking opgezocht met Area. Samen met potentiële huurders en kopers uit Boerdonk en gesteund door de dorpsraad, gaan beide partijen tot een nieuwe invulling van het gebied proberen te komen. Op donderdag 14 april is er in Den Hazenpot een bijeenkomst over de mogelijkheden van het nieuwbouwproject. Belangstellenden voor een huur- of koopwoning zijn daarbij van harte welkom. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Vanaf 19.45 uur kun je binnenlopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot aan de Pastoor van Schijndelstraat 37 in Boerdonk.

Informatieavond voor huurders en kopers

Tijdens de informatieavond informeert Hendriks Coppelmans de aanwezigen over het nieuwbouwproject ’t Veldje, dat gerealiseerd gaat worden. We geven een presentatie over de woningen die er gebouwd kunnen worden in verschillende prijsklassen en de mogelijke huurwoningen. Area geeft uitleg over de mogelijkheden voor huren in Boerdonk. Area zoekt voor ’t Veldje naar starters uit Boerdonk of mensen die terug willen keren naar het dorp. Area is een sociale verhuurder en dat houdt in dat ze strikte inkomenseisen stelt aan de woningenzoekenden. Zie voor meer informatie hierover: www.areawonen.nl/ikzoek.

Check je financiën

Voor potentiële kopers is de Rabobank tijdens de avond aanwezig om inzicht te geven in de financiële mogelijkheden voor koop. Wil je hier gebruik van maken schrijf je dan voor 7 april in. Voor inschrijven en meer informatie: www.rabobank.nl/lokale-bank/uden-veghel/leuk-wonen-in-boerdonk.

Starterswoningen 't Veldje Boerdonk

Starterswoningen 't Veldje Boerdonk

Starterswoningen 't Veldje Boerdonk

Starterswoningen 't Veldje Boerdonk

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling