4 maart 2015

Nieuwbouw koop- en huurwoningen op De Beekse Akkers

Terug

Hendriks Coppelmans is door de Gemeente Laarbeek geselecteerd om invulling te geven aan het nieuwbouwplan De Beekse Akkers in Beek en Donk.  Hendriks Coppelmans ontwikkelt en bouwt in deze uitbreidingswijk circa 43 huur- en koopwoningen. Op 4 maart is hiervoor de overeenkomst getekend.  De realisatie van de 28 grondgebonden woningen vindt plaats in het gebied gelegen tussen de Middenakkerdreef, Rijbroeksedreef en het Isidorusplein. Aan het water tussen de Lieshoutseweg en de Ruijterweg worden circa 15 appartementen gebouwd. Met de bouw van de koop- en huurwoningen wordt een flinke stap gezet in de afronding van de ontwikkeling van De Beekse Akkers.

Betaalbare huur- en koopwoningen

De koopwoningen genaamd “Isidorushoeve” liggen zeer fraai, direct aan het groene Isidorusplein. Het gaat om hoek- en tussenwoningen in het betaalbare segment. Woningen zijn beschikbaar vanaf € 170.000,- v.o.n. In het voorjaar start de verkoop. Hebt u belangstelling? Inschrijven kan via het formulier op deze website: www.hendrikscoppelmans.nl/10-woningen-isidorushoeve. Wij houden u dan op de hoogte.

De huurwoningen (18 grondgebonden en 15 appartementen) worden gebouwd voor mensen met een bruto jaarinkomen tussen de € 34.000,- en € 45.000,-. Zij komen niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning en kunnen vanwege de aanscherping van de leencapaciteit vaak ook geen woning kopen. De groep lagere middeninkomens neemt de laatste jaren flink toe. Met de bouw van de vrijesectorhuurwoningen speelt de gemeente Laarbeek hier samen met Hendriks Coppelmans op in. Geïnteresseerden voor een huurwoning worden geadviseerd de website www.laarbeek.nl/debeekseakkers in de gaten te houden.

Bekijk hier de berichtgeving op de lokale tv Omroep Kontakt.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling