7 januari 2020

Nieuw jaar, nieuwe huisstijl

Terug

Hendriks Coppelmans start 2020 met een nieuwe huisstijl. En zoals je ziet is ook onze website is compleet vernieuwd. De oude vertrouwde kleuren zorgen voor blijvende herkenbaarheid (wij zijn immers nog gewoon onszelf gebleven). Weliswaar in een fris nieuw jasje maar ook onze slogan hebben we meegenomen naar het nieuwe jaar, want we blijven wonen in de toekomst nog steeds geweldig maken. Dat is onze passie en daar ligt onze kracht. Dat doen we door verder te gaan. Verder dan een ander en verder dan wat we al kennen. Zo volgen we de hartslag van een samenleving die continu in beweging is. Met drie nieuwe huisstijlfoto’s en bijbehorende oneliners laten we zien hoe we dat ‘verder gaan’ aanpakken.

Niet doen wat iedereen doet

Door verder te kijken spelen we in op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen. Niet doen wat iedereen doet, maar samen met opdrachtgevers en partners zoeken naar nieuwe invalshoeken. Door multidimensionaal te kijken, komen we bijvoorbeeld met oplossingen die betaalbaarheid, wooncomfort en duurzaamheid met elkaar verenigen. Dat is beter voor nu, maar vooral ook beter voor de toekomst van bewoners. Als je verder kijkt zie je meer en kom je verder.

Elk project moet ontroerend goed zijn

Mensen verder helpen, daar is het ons om te doen. Voor onze klanten zijn we steun en toeverlaat. Samen zorgen we ervoor dat iedereen profijt heeft van een project. Dus luisteren we goed naar bewoners en andere betrokkenen. Alleen dan kunnen we drempels wegnemen, overlast beperken en wensen waarmaken. Als je verder helpt maak je wensen waar en mensen blij.

Zelfs het allerbeste kan beter

Innoveren, dat is verder gaan dan nodig is. Door elke dag te kijken wat er beter kan blijven we onszelf uitvinden. Samen met klanten en bewoners bedenken we nieuwe woonconcepten en slimmere processen. Van kleine verbeterstapjes tot baanbrekende innovaties, waarmee we zelfs landelijk voorop lopen. Als je verder innoveert bouw je aan een mooie toekomst voor iedereen.

Meer lezen over onze drie pijlers van wonen geweldig maken? Kijk dan hier.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling