12 april 2015

Mooie viering hoogste punt Geerpark Vlijmen

Terug

Afgelopen vrijdag 10 april hebben we samen met de kopers het hoogste punt gevierd van de 10 koopwoningen in het Geerpark in Vlijmen. De viering was zeer geslaagd mede dankzij het prachtige weer. De viering van deze mijlpaal werd gecombineerd met een koperskijkdag.

Oplevering voor de zomer

Kopersbegeleider Ron Cornelissen opende het officiële gedeelte met een bedankje aan alle aanwezigen voor hun komst. “Gelukkig is het weer vandaag beter dan bij de start van de bouw, waar we vooral te maken hadden met modder en regen”, stelde Ron opgelucht vast. “Tijdens deze koperskijkdag is een kijkje bij jullie woning nu gelukkig wel mogelijk”. Vervolgens gaf hij het woord aan Wethouder Mart van der Poel, portefeuillehouder Duurzaamheid en Milieu en Ruimtelijke ordening, van de gemeente Heusden . De wethouder is blij dat er zoveel interesse is in de duurzame wijk Geerpark in zijn gemeente.
Ron Cornelissen informeerde de kopers daarna over de voortgang van de bouw. De woningen worden nog voor de zomervakantie opgeleverd. “Dat wordt dus geen vakantie maar inrichten, klussen en tuinieren”, lachte Ron. Om de toekomstige bewoners bij dat laatste de nodige inspiratie te bieden, kregen alle kopers gratis toegangsbewijzen aangeboden voor De Tuinen van Appeltern. Een presentje dat zeer in de smaak viel. Ron benadrukte tot slot dat hij erg blij is met het enthousiasme en de medewerking van alle kopers. De bijeenkomst werd afgerond met het hijsen van de vlag en er werd geproost met een glaasje bubbels. Daarna kregen de kopers de mogelijkheid om hun toekomstige woning uitgebreid van binnen en buiten te bekijken en gezellig na te borrelen met hun toekomstige buren.

Over Geerpark

Als ‘Excellent gebied’ is Geerpark een van de meest duurzame wijken van Nederland. Het is een ruime, groene wijk in wording aan de rand van Vlijmen. In de wijk komen 700 tot 800 woningen. De wijk is volledig gericht op duurzaamheid. Er is bijvoorbeeld geen gasleiding in de wijk en alle woningen zijn dus  all-electric. Voor verwarming en energieopwekking wordt onder ander gebruik gemaakt van zonnepanelen en aardwarmte,. En natuurlijk zijn alle woningen bijzonder goed geïsoleerd. Hendriks Coppelmans realiseert in Geerpark 10 koopwoningen en 19 nul-op-de-meter huurwoningen voor corporatie Woonveste. Voor de koopwoningen was bijzonder veel belangstelling, wat resulteerde in een zeer snelle verkoop.

Meer informatie over Geerpark vind u op de website geerpark.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling