3 juli 2015

Lunchen in het zonnetje met bewoners en medewerkers

Terug

Een goede verstandhouding met bewoners is bij grootonderhoudsprojecten heel belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan bewonerscommunicatie en overlastbeperking. In de Leonardusbuurt in Helmond schoven bewoners en medewerkers van Hendriks Coppelmans en opdrachtgever Volksbelang gisteren aan voor een gezamenlijke lunch, een mooi initiatief van Volksbelang. Lekker in het zonnetje ervaringen uitwisselen en bijbuurten. In een goede sfeer gaat alles beter!

Tevreden bewoners

In de Van der Spekstraat en omgeving voert Hendriks Coppelmans in opdracht van de Helmondse corporatie Volksbelang groot onderhoud uit aan 34 woningen. Het project omvat naast planmatig onderhoud ook een flinke energetische en esthetische verbetering. Zo wordt er dak- en spouwmuurisolatie uitgevoerd en krijgen de woningen ieder vier zonnecollectoren. Nieuw voegwerk, gevelreiniging, nieuwe voordeuren, schoorstenen en dakoverstekken leveren een fraai nieuw uiterlijk op. Naast het exterieur komt vraaggestuurd ook de binnenkant aan de beurt. Dat zorgt al met al dus voor een hele intensieve renovatie die veel van de bewoners vraagt.
Uitvoerder Rini Janssen en zijn team spelen daar met al hun ervaring goed op in. Er waren veel positieve signalen donderdag tijdens de lunch en de eerste cijfers uit het bewonerstevredenheidsonderzoek zijn uitstekend. 

De woningen in dit grootonderhoudsproject liggen in de Leonardusbuurt, waar Volksbelang de komende jaren alle 600 woningen gaat verbeteren. Voor meer informatie kunt u kijken op de speciale website: www.leonardusinbeweging.nl.

Lunch voor bewoners en medewerkers

Lunch voor bewoners en medewerkers

Eindresultaat

Eindresultaat

Na renovatie

Na renovatie

Na renovatie

Na renovatie

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling