2 mei 2017

Krabbel onder twee nieuwe bouwteamprojecten

Terug

Op woensdag 26 maart is de handtekening gezet onder twee bouwteamovereenkomsten. Met woningcorporatie TBV wonen uit Tilburg is een bouwteamovereenkomst gesloten voor 9 nul-op-de-meterwoningen in Tilburg. Met woningstichting Sint Joseph uit Boxtel is de bouwteamovereenkomst getekend voor de transformatie van woonzorgcentrum Nieuw Beekvliet in St. Michielsgestel.

Nieuw Beekvliet

Woningstichting St. Joseph heeft zorgcentrum Nieuw Beekvliet gekocht van Zorggroep Elde. De locatie voldoet niet meer aan de huidige eisen en wordt daarom getransformeerd naar een woonzorgcentrum met levensloopbestendige appartementen. Het pand wordt aangepast aan de behoeften van de nieuwe bewoners, 40 cliënten van zorgorganisatie Kentalis. Architektenburo Snijders en van Stekelenburg heeft het nieuwe pand ontworpen.

De ondertekening vond plaats tussen Cas Stuut en Rob Dekker, directeur bestuurder van woningstichting St. Joseph. Start productie is in het najaar van 2017.

Nieuwe opdrachtgever in Tilburg

In Tilburg zijn we al erg actief voor Tiwos, maar we hebben er nu een nieuwe opdrachtgever bij. Op basis van ons NOM-concept en onze NOM-referentie in Haaren, mogen we voor TBV wonen 9 levensloopbestendige nul-op-de-meterwoningen bouwen aan de Transvaalstraat / Generaal Smutslaan. Voor TBV wonen zijn dit de eerste grondgebonden nul-op-de-meterwoningen, eerder lieten zij al NOM-appartementen bouwen.

De woningen zijn ontworpen door KOW stedenbouw en architectuur, gebaseerd op de levensloopbestendige woningen die op dit moment in aanbouw zijn in Wijngaert III in Haaren. De bouw start in het najaar van 2017, verwachte oplevering is eind 2018.

Ondertekening Nieuw Beekvliet Sint Joseph

Ondertekening 9 nul-op-de-meterwoningen TBV wonen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling