30 mei 2016

Verkoopavond voor Dorpshart Velp

Terug

In hartje Velp worden negen nieuwe koopwoningen gebouwd: vier starters-woningen en vijf appartementen. Het plan is een initiatief van de BVV (Bewoners Vereniging Velp) en Hendriks Coppelmans Bouwgroep en vormt de laatste fase van de vernieuwing van het dorpshart.

Verkoopavond  8 juni

Tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 8 juni gaan de woningen in verkoop. Architect Mathieu Bulkens van Bulkens Architecten verzorgt om 20.00 uur een toelichting op het bouwplan. Heeft u belangstelling voor een woning? Dan bent u van harte uitgenodigd. Op deze avond is een verkoopbrochure met prijslijst beschikbaar en een inschrijfformulier. De informatieavond vindt plaats in gemeenschapshuis ‘t Trefpunt aan de Beukenlaan 11 in Velp. Bent u woensdag 8 juni niet in de gelegenheid? Mail dan voor meer informatie naar bvv.velp@live.nl of kijk op onze “Pagina woningaanbod”.

Laatste fase Dorpshart Velp

Eerder werden in het centrum van Velp al 17 woningen gerealiseerd door BVV en Hendriks Coppelmans in samenwerking met de Gemeente Grave. De laatste fase van dit plan liep vertraging op vanwege de crisis op de woningmarkt. Nu de markt weer aantrekt is de tijd rijp om de plannen te voltooien. De grondgebonden woningen zijn met name bestemd voor starters. De appartementen zijn voor een breed publiek en dankzij de aanwezigheid van een lift ook heel geschikt voor senioren.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling