4 juni 2013

Informatieve netwerkbijeenkomst over het nieuwe zorgwonen

Terug

“Het nieuwe zorgwonen: rampscenario of succesvolle onderneming?” Onder deze titel wordt op donderdag 20 juni een informatieve netwerkbijeenkomst gehouden waarin de toekomst van het zorgwonen onder de loep genomen wordt. De bijeenkomst wordt georganiseerd door BrabantIn Zorg, een actieve netwerkstructuur van middelgrote en grote zorginstellingen, bedrijven en woningcorporaties in Brabant. Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV en InterPhone Systems verzorgen dit keer het programma. Enkele sprekers delen hun inspirerende ideeën en er is volop gelegenheid om onderling van gedachten te wisselen. De in aanbouw zijnde zorglocatie van Vivent Berlerode in Berlicum vormt het decor van de bijeenkomst. Wij bieden u de mogelijkheid om als niet-netwerklid bij deze middag aanwezig te zijn. Deelname is vrijblijvend en geheel kosteloos.

Programma:

14.00 – 14.30 uur : Ontvangst in gemeenschapshuis D’n Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
14.30 – 14.40 uur : Welkomstwoord door Bert Blonk, Projectleider BrabantIn Zorg
14.40 – 15.00 uur : ‘Transitie van zorgwonen in Berlerode’ door Wim Schraven (Hendriks Coppelmans)
15.00 – 15.40 uur : ‘Kansen voor het nieuwe zorgwonen’ door Hildebrand van Weerd (Curadomus)
15.40 – 16.10 uur : ‘Veilig wonen door zorgdomotica’ door Gerard Kranendonk (InterPhone Systems)
16.10 – 16.50 uur : Bezoek nieuwbouw Berlerode onder leiding van Inge Fleischeuer (Vivent)
16.50 – 17.00 uur : Afronding
17.00 – 18.00 uur : Gelegenheid tot napraten

Voor deelname aan deze bijeenkomst kunt u zich hier aanmelden.

Over BrabantInZorg

BrabantIn Zorg vormt de basis voor een succesvolle alliantie van het bedrijfsleven en de zorg. De community richt zich op hechte kwalitatieve lange termijnrelaties met de vele zorgpartners. De werkwijze maakt nieuwe en vernieuwende commerciële relaties en partnerships mogelijk. De bijeenkomsten van BrabantIn Zorg zijn uitsluitend voorbehouden aan eindbeslissers. Vooraanstaande organisaties uit Brabant hebben zich inmiddels al aangemeld. BrabantIn Zorg biedt haar leden de mogelijkheid het podium te betreden, expertise over te dragen en hun boodschap te verkondigen.

Over zorglocatie Berlerode Berlicum

Zorgorganisatie Vivent uit ’s-Hertogenbosch bouwt naast de bestaande zorglocatie een modern nieuw woonzorgcentrum met 51 zorgappartementen, 40 verpleeghuisplaatsen (5 groepswoningen) en dagopvang met bijbehorende voorzieningen zoals een restaurant. Hendriks Coppelmans ontwikkelt en realiseert de nieuwbouw. Een begeleide rondleiding maakt deel uit van het programma.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling