7 april 2014

Informatie en inspiratie in voorjaarseditie ‘Huisnummer’

Terug

Ons magazine ‘Huisnummer’ is weer verschenen. In het voorjaarsnummer is onder andere te lezen hoe Hendriks Coppelmans samen met woningcorporatie Woonveste, nul-op-de-meterwoningen realiseert in Excellent gebied Geerpark in Vlijmen. Aandacht is er ook voor een woonzorgproject op het voormalige instellingsterrein van Koninklijke Visio in Grave (het expertisecentrum voor blinde en slechtziende mensen). Marcel Janssen vertelt hoe in samenwerking een haalbaar en betaalbaar plan tot stand gekomen is. Martin Liebregts van kennisinstituut Renda legt in het blad uit waarom ‘de bouw’ voor de volle winst, beter kan kiezen voor een ingespeeld team. Verder in dit nummer:  een interview met Rob Dekker van de Boxtelse corporatie St. Joseph, informatie over BIM, de introductie van de ”digitale bouwvakker” bij het Serviceteam, de succesvolle toepassing van het rijwoningconcept in Boekel en een uitnodiging voor de Kennismiddag ‘energetisch renoveren’ op 15 mei.

Informeren en inspireren

Met de uitgave van Huisnummer wil Hendriks Coppelmans relaties en partners informeren en inspireren om samen wonen geweldig te maken. In het blad wordt aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen, projecten en innovatieve woonproducten waarmee Hendriks Coppelmans partners verder kan helpen. Bewoners, opdrachtgevers en andere partners komen veelvuldig aan het woord.

Online lezen

Huisnummer verschijnt twee per jaar en wordt toegezonden aan relaties en partners van Hendriks Coppelmans. Klik hier om Huisnummer online te lezen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling