28 oktober 2016

Huurderskijkdag in De Gaarden

Terug

Op donderdag 27 oktober 2016 hebben de nieuwe bewoners van het appartementencomplex in nieuwbouwproject De Gaarden voor het eerst een kijkje genomen in hun nieuwe woning. Ondanks dat er nog volop aan hun woningen wordt gebouwd, konden de huurders niet wachten om hun woning te betreden. De huurders van de 18 nieuwbouwwoningen die in het project worden gebouwd, mochten eerder deze maand hun woning al bekijken.

De Kersengaard

Hendriks Coppelmans bouwt in deelproject De Kersengaard in Uden 18 eengezinswoningen en 24 appartementen voor project de Gaarden van wooncorporatie Area. De woningen zijn ontworpen door Hendriks Coppelmans, in samenwerking met Omni Architecten uit Schijndel. Het ontwerp is geïnspireerd op het naastgelegen historische Retraitehuis.

Oplevering komt dichterbij

De bouw van de woningen nadert het einde. De verwachte oplevering is tussen 7 en 18 november. De bewoners van de appartementen moeten nog iets langer geduld hebben; het appartementencomplex wordt naar verwachting opgeleverd in de week van 12 december. Na die tijd wordt de omgeving van de nieuwe woningen voorzien van beplanting, waar de huurders van de woningen en het appartementencomplex samen met bewoners van het retraitehuis en de vrije kavels in het project in voorgaande weken over hebben meegedacht.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling