3 februari 2021

Hendriks Coppelmans is UDI’19/CSU ook in bijzondere tijden trouw als sponsor

Terug

Vorige week werd, met inachtneming van de nodige coronamaatregelen, het vernieuwde sponsorcontract van Hendriks Coppelmans getekend door algemeen directeur Bart Hendriks en voorzitter van UDI’19/CSU Ben Tuithof. “Ik ben blij dat juist in deze bijzondere tijden een sponsor van het eerste uur, want zo mag Hendriks Coppelmans zeker genoemd worden, de club trouw blijft”, aldus de UDI-voorzitter.

Verder helpen, ook in lastige tijden

Met een nieuw driejarig contract wordt een groot vertrouwen uitgesproken en wordt de duurzame relatie tussen deze partijen nog maar eens bevestigd. Bart Hendriks: “Wij staan bekend om onze duurzame klantrelaties. Daar bouwen we heel bewust aan en voor opdrachtgevers en bewoners gaan we altijd net dat stapje verder. Dat betekent onder andere dat je elkaar verder helpt, ook in lastige tijden. Logisch dat we dat dus ook voor UDI’19 doen.” De contractverlenging is voor Hendriks Coppelmans een mooi moment om de vorig jaar vernieuwde huisstijl, met het kenmerkende “wonen wordt geweldig”, op de UDI-velden te introduceren. Inmiddels zijn de meeste uitingen op het sportpark aan de Parklaan hierop aangepast.

Tot slot hopen we dat binnenkort ook weer de mogelijkheid aanwezig is bij de club UDI’19/CSU de sportieve prestaties van groot en klein te volgen, want uiteindelijk draait het daar voor zowel sponsor als club om.

Algemeen directeur Bart Hendriks (links) en voorzitter van UDI’19/CSU Ben Tuithof

Algemeen directeur Bart Hendriks (links) en voorzitter van UDI’19/CSU Ben Tuithof

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling