21 december 2016

Feestelijke oplevering De Gaarden

Terug

Met een feestelijke bijeenkomst hebben we op dinsdag 20 december de oplevering gevierd van deelproject de Kersengaard in de voormalige kloostertuin van Het Retraitehuis in Uden. Dit deden we samen met de nieuwe bewoners, kopers van de vrije kavels en bewoners van Het Retraitehuis. Ook woningcorporatie Area, gemeente Uden en architectenbureau Omni architecten uit Schijndel waren hierbij aanwezig.

Kerstwensen

De bijeenkomst was in kerstsfeer, met kerstlichtjes en vuurkorven, waarbij de glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep met roggebrood en spek natuurlijk niet ontbraken. Er is een grote kerstboom geplaatst onder de onderdoorgang van het appartementencomplex. Bewoners van De Gaarden en Het Retraitehuis mochten hierin zelf een persoonlijke kerstwens hangen. Een erg gezellig moment met alle betrokkenen.

Fase 4

De Kersengaard vormt deelgebied 2 van nieuwbouwproject De Gaarden, dat rond het historische Retraitehuis aan de Volkelseweg in Uden ontstaat. Vanaf januari gaat Hendriks Coppelmans samen met Area vol enthousiasme verder naar deelgebied 4. In deze fase worden 28 energieneutrale appartementen gebouwd en 36 ‘Nul-op-de-Meter’woningen, woningen die bij gemiddeld gebruik enkel de energie gebruiken die ze zelf opwekken en daardoor geen energierekening meer hebben. Alle woningen worden door Area verhuurd.

Kijk voor meer informatie over het project op www.degaarden-uden.nl

nieuwe bewoners voor het appartementencomplex

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling