3 november 2016

Nieuwe fase Repelakker Zeeland in verkoop

Terug

In fase 3 van nieuwbouwproject Repelakker in Zeeland bouwt Hendriks Coppelmans Bouwgroep tien 2-onder-1-kapwoningen in twee verschillende typen: type Juweel en type Favoriet. De woningen zijn nu in verkoop. De woningontwerpen ademen een dorpse en tegelijk eigentijdse sfeer. Een mooie mix van toen en nu, afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals gebakken dakpannen en hardhouten kozijnen.

Favoriet

Type Favoriet is een klassieke en betaalbare woning met een eigentijdse gevel waarin frisse accenten zijn verwerkt rondom de ramen en deuren. De woning heeft vier kamers en er zijn verschillende mogelijkheden tot aan- en uitbouw. Daarnaast heeft de woning een eigen oprit  met de mogelijkheid tot de bouw van een garage. De woning is beschikbaar vanaf € 231.000,- vrij op naam.

Juweel

Het type Juweel is een strak, statig herenhuis met veel licht en ruimte en heeft uitzicht over het water. De woning heeft vier kamers, een tuin op het zuiden en er zijn veel indelingsmogelijkheden. Bovendien is de woning standaard voorzien van een zeer ruime garage. Juweel is beschikbaar vanaf € 294.700,- vrij op naam.

Repelakker

De nieuwbouwwijk Repelakker licht dichtbij voorzieningen en groen in het Brabantse dorp Zeeland. In de wijk zijn inmiddels diverse woningtypes gebouwd, van rijwoningen tot vrijstaande woningen. Een groot deel van de wijk is bewoond. Zeeland is een levendige dorpskern in de gemeente Landerd. Er is een rijk verenigingsleven en volop economische bedrijvigheid. Door de goede logistieke verbindingen zijn Uden, Nijmegen en Den Bosch snel te bereiken.

Kijk voor meer informatie op www.repelakker.nl of volg het project op Facebook: RepelakkerZeeland.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling