22 december 2016

Eerste woningen Isidorushoeve Beek en Donk opgeleverd!

Terug

De zes woningen aan Middenakkerdreef in nieuwbouwwijk Beekse Akkers te Beek en Donk zijn deze week opgeleverd aan de nieuwe bewoners. In eerste instantie werd verwacht dat de woningen in januari 2017 opgeleverd zouden worden, maar door een tandje bij te zetten op de bouw konden we de eerste woningen al in december opleveren.

Blije gezichten

Met de bouw van deze woningen zijn de eerste contouren van de Middenakkerdreef zichtbaar geworden. De woningen zijn gebouwd met kenmerken van de Delftse School; een stijl die een ode is aan de plattelandstijl, gekenmerkt door mooi metselwerk. De woning die als laatste werd opgeleverd is de nieuwe woning van Vincent en Lisa (foto). Zij konden niet wachten tot het moment van oplevering aanbrak en waren dan ook erg enthousiast toen ze eindelijk hun sleutel ontvingen. Hun woning, evenals de andere vijf woningen aan Middenakkerdreef, had heel weinig opleverpunten, tot onze grote tevredenheid  en die van de bewoners.

Ter Lijnden

Na de voltooiing van de eerste fase van Isidorushoeve, 10 koopwoningen aan het Isidorusplein en zes huurwoningen aan Ter Lijnden, bouwen we in de tweede fase nu twee keer zes koopwoningen (in totaal vier hoekwoningen en acht tussenwoningen). De bouw van de tweede zes woningen aan Ter Lijnden volgt gestaag en is in de afrondingsfase. De oplevering van deze huizen staat gepland voor de laatste week van januari 2017.

 

Vincent en Lisa bij hun nieuwe woning aan Middenakkerdreef in Beek en Donk, Isidorushoeve

Vincent en Lisa bij hun nieuwe woning aan Middenakkerdreef in Beek en Donk

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling