8 december 2016

Eerste woningen fase 3 ‘Mijn WaterMerk’ opgeleverd

Terug

Op donderdag 8 december hebben de eerste bewoners van fase drie van woningbouwproject ‘Mijn WaterMerk’ de sleutels van hun nieuwe woning ontvangen. Mijn WaterMerk is een project van Hendriks Coppelmans namens VOF Klein Linden. De derde fase van het project telt 13 woningen op een prachtige locatie in de Heeswijkse Kampen. De overige woningen worden allen nog voor de feestdagen opgeleverd.

Amsterdamse School

In de derde en laatste fase worden tien halfvrijstaande en drie vrijstaande woningen gebouwd. De woningen zijn samen met de bewoners ontworpen in de Amsterdamse-School-stijl, een stroming die zich vanaf de jaren 10 van de vorige eeuw heeft ontwikkeld, met name in Amsterdam. Kenmerkend voor de Amsterdamse School is het gebruik van veel baksteen en het veelvuldig toepassen van versieringen in de gevels. De verschillende woningtypen in ‘Mijn WaterMerk’ dragen de namen van wijken en buurten waar ook vandaag de dag nog veel fraaie Amsterdamse School architectuur uit die periode te vinden is.

Wonen-naar-Wens®

Dankzij het Wonen-naar-Wens®-concept hadden de bewoners veel keuzemogelijkheden om hun nieuwe woning naar eigen wens in te delen. Via de digitale WoonWensplanner® hebben de bewoners zelf hun woning samengesteld. Zij kozen eerst de kavel, vervolgens het gewenste woningtype en daarna konden zij verschillende opties aan en uit zetten, om zo tot hun droomhuis te komen. Hierdoor is geen enkele woning hetzelfde. Met hetzelfde concept bouwde Hendriks Coppelmans in een eerdere fase van Mijn WaterMerk sinds 2013 al 13 woningen.

‘Mijn WaterMerk’ is een project van VOF Klein Linden (een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling  uit Uden en Hendriks Projectontwikkeling uit Oss).

Martijn en Kelly Arts ontvangen van kopersbegeleider Ron Cornelissen de sleutel van hun Wonen-naar-Wenswoning in Mijn WaterMerk.

Martijn en Kelly Arts ontvangen van kopersbegeleider Ron Cornelissen de sleutel van hun Wonen-naar-Wenswoning in Mijn WaterMerk.

Oplevering Mijn WaterMerk

Oplevering Mijn WaterMerk

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling