15 juni 2020

Eerste woning in Tot Morgen Geerpark verkocht

Terug

De allereerste woning in deelgebied Tot Morgen in duurzame wijk Geerpark is verkocht. Op maandag 15 juni zetten Vlijmenaren Rafe Lommers en Susanne van Bokhoven hun handtekening onder de koopovereenkomst van hun nieuwe huis. Bijzonder, want het is al hun tweede woning in de jonge wijk.

Rafe en Susanne wonen sinds begin 2019 in een hoekwoning in de eerste fase van deelgebied Goede Morgen. Ze hebben het enorm naar hun zin in Geerpark en zijn inmiddels alweer toe aan een volgende stap. En die nieuwe grotere woning moest absoluut in dezelfde wijk staan, want het stel is ontzettend tevreden over het wonen in de wijk. De twee-onder-een-kapwoning Parkzicht aan de rand van Tot Morgen was precies wat ze zochten. Met z’n modern-landelijke architectuur, royale ruimte, veranda aan de voorzijde en bovenal het prachtige uitzicht op zowel het park als de waterslinger, twee van de belangrijkste pluspunten van Geerpark. En net als alle andere woningen in Geerpark is ook deze woning weer nul-op-de-meter.

‘Biodivers’ presentje

De ondertekening vond plaats in het bijzijn van de verkopende makelaars Staete en Van de Zande en kopersbegeleider Ron Cornelissen van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling. Hij heette de kopers welkom namens Geerpark BV (een samenwerkingsverband met Janssen de Jong Projectontwikkeling). Rafe en Susanne ontvingen als welkomstpresentje een duurzaam houten vogelhuisje. Een mooie eerste toevoeging voor hun nieuwe tuin, waar wonen niet alleen geweldig wordt voor Rafe en Susanne, maar ook voor de vogels die zich nestelen in de groene wijk. Het vogelhuisje past perfect bij het duurzame karakter van de wijk en stimuleert daarnaast de biodiversiteit. De nestkastjes zijn gemaakt door bewoners van Bronlaak, een unieke dorpsgemeenschap in Oploo waar mensen met beperkingen én talenten met een zorg- of hulpvraag het dagelijks leven delen.

In trek

De verkoop in Tot Morgen verloopt zeer voorspoedig. De woningen zijn bijzonder in trek. Van de 38 nul-op-de-meterwoningen die beschikbaar zijn in de eerste fase, zijn er mondeling al 26 verkocht. Voor meer informatie over het woningaanbod in Tot Morgen en de actuele verkoopstatus bezoek de projectwebsite www.totmorgengeerpark.nl.

V.l.n.r.: Nina Konings (van de Zande Makelaardij), Frits van de Waterweg-Berends (Staete Makelaars), kopers Rafe en Susanne en Ron Cornelissen (Hendriks Coppelmans)

Kopers Rafe en Susanne en kopersbegeleider Ron Cornelissen

Kopers Rafe en Susanne tekenen hun koopovereenkomst

Twee-onder-een-kapwoning Parkzicht

Het wijkpark en de waterslinger

Wegdromen aan het park of de waterslinger

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling