23 juni 2014

Eerste woning Geerpark Vlijmen verkocht

Terug

Stefan Timmer uit Wijk en Aalburg tekende afgelopen vrijdag het koop-aannemingscontract met bouwer en ontwikkelaar Hendriks Coppelmans. Stefan is de trotse bezitter van een tussenwoning aan Waterspin in deelplan Morgen I. Zijn woning komt op een prachtige plek aan de waterslinger te liggen. Hij kijkt er naar uit om er samen met zijn vriendin te gaan wonen.

Veel animo

Tijdens de drukbezochte woonmarkt op 17 mei bleek al dat er veel animo is voor de woningen in Geerpark. Op bijna alle aangeboden koopwoningen werd die middag een optie genomen. Het enthousiasme vertaalt zich nu in de eerste daadwerkelijke aankopen. Ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans verwachten dat er de komende weken nog heel wat kopers gaan tekenen.

Voor ieder wat wils

Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans bieden in Geerpark op dit moment in totaal 29 koopwoningen aan. Deze woningen worden aangeboden door Staete en Van de Zande Makelaars. Voor mensen die hun droomhuis willen bouwen zijn er bij de gemeente Heusden in Geerpark 24 kavels te koop (info op www.kavelwinkel.nl). Ook is het mogelijk een woning te huren bij Woonveste (info op www.woonveste.nl).

Starterslening

Voor starters is het soms financieel lastig om de droom van een eigen huis te realiseren. Met de starterslening maakt de gemeente Hesuden het voor hen gemakkelijker om een woning te kopen. Meer informatie over de starterslening vindt u op www.dekavelwinkel.nl/goed-om-te-weten.html.

Voor meer informatie over de de wijk en het woningaanbod: www.geerpark.nl.

De eerste koper Stefan Timmer met zijn partner

Woningen Waterspin: wonen aan de waterslinger

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling