14 april 2022

Eerste klus ‘Hendriks Helpt’ voor Stichting Het Klavier Uden

Terug

Afgelopen weekend vond in een feestelijke setting met de bewoners van Stichting Het Klavier de officiële overhandiging plaats van een fraaie houten fietsenberging. Het was de eerste klus in het kader van onze jubileumactie Hendriks Helpt. Bekijk hieronder het filmpje van de eerste klus.

Nieuwe fietsenberging voor Het Klavier

Stichting Het Klavier is een initiatief van ouders voor 14 (jong-)volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is een nieuwe woonvoorziening in Uden, waar de bewoners 24-uurs zorg krijgen. Een plek waar zij zich veilig, vertrouwd en thuis voelen. Om deze plek nog mooier te maken hebben wij vanuit de actie Hendriks Helpt een berging voor de tandems en duofietsen gerealiseerd, zodat deze niet meer buiten in de regen staan te verpieteren. Deze actie werd enorm gewaardeerd door de bewoners en hun ouders.

Hulpvraag?

Ken jij iemand die onze hulp nodig heeft of heb je zelf een klus die al te lang ligt én woon je in de regio waar wij actief zijn? Meld je dan hier aan voor Hendriks Helpt. Iedereen kan meedoen. Elke maand wordt uit alle inzendingen een winnende klus geselecteerd.

 

Eerste klus Hendriks Helpt Stichting Het Klavier

Eerste klus Hendriks Helpt Stichting Het Klavier

Eerste klus Hendriks Helpt Stichting Het Klavier

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling