5 november 2015

Brechje Lubse brengt kwaliteitsimpuls ‘samenwerken’

Terug

Goed inspelen op actuele huisvestingsvraagstukken van woningcorporaties vraagt om kennis en vernieuwing. In die snel bewegende markt brengt Hendriks Coppelmans de dienstverlening naar een hoger niveau met het aantrekken van een ‘Vernieuwend verbinder’. De 36-jarige Brechje Lubse is vanaf 3 november het gezicht van deze nieuwe functie.

Vernieuwing

Woningcorporaties nog beter bedienen met kennis van procesvernieuwing en volkshuisvesting. Een taak die Brechje Lubse, voormalig procescoördinator en senior projectmanager programma ketensamenwerking voor Stichting Wonen Limburg, op het lijf is geschreven. Algemeen directeur Bart Hendriks is dan ook blij met haar komst. “Met Brechje Lubse hebben we de ideale persoon in huis om juist deze klantgroep nog beter te bedienen. Met haar professionele kijk op de behoeftes rondom volkshuisvesting, weet ze relevante maatschappelijke ontwikkelingen in samenwerking te vertalen naar een doordacht, klantgericht en passend aanbod. Brechje herkent haar intrinsieke drive naar vernieuwing in onze organisatie. Er was direct een klik.”

Klantenblijheid

Brechje Lubse geeft met haar kennis en ervaring kleur aan de nieuwe functie. “Zo kunnen we de samenwerking met corporaties nog beter vormgeven”, legt Bart Hendriks uit. “De markt beweegt voortdurend. Corporaties willen partners die anticiperen op zaken als woonlastenverlaging, bewonerscommunicatie en dagelijks onderhoud. Brechje speelt hier met een frisse en actuele blik op in. Zij is sterk gericht op klantwensen, klantrelatie, vernieuwing en een efficiëntere manier van samenwerken. Of, zoals Brechje het zelf noemt, ‘klantenblijheid’. Dat woord vat het eigenlijk perfect samen.”  Brechje: “Ik wil graag verwonderen en de twinkeling in de ogen zien bij iedere betrokkene van het bouwproces”.

Brechje Lubse, Vernieuwend verbinder

Brechje Lubse, Vernieuwend verbinder

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling