4 februari 2021

Bouw volgende fase Geerpark gestart

Terug

De bouw van de volgende fase in duurzame wijk Geerpark Vlijmen is deze week gestart. In de eerste fase van het nieuwe deelgebied Tot Morgen bouwen we in totaal 66 woningen: 38 koopwoningen en 28 sociale huurwoningen voor Woonveste. Alle woningen zijn nul-op-de-meter. Daarmee komt onze NOM-teller in Geerpark straks op maar liefst 284 woningen. Met recht een duurzame wijk dus.

Tot Morgen komt ten noorden van het centrale park. De woningen zijn ontwikkeld door Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling). Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht. Er komen twee-onder-een-kapwoningen in meerdere types en rijwoningen. Speciaal voor de doelgroep 1- en 2 persoonshuishoudens worden er ook boven- en benedenwoningen gebouwd. In de huur realiseren we voor Woonveste 6 levensloopwoningen en 22 eengezinswoningen. Volgens planning start de verhuur in het derde kwartaal.  Alle woningen zijn ontworpen door Architect Visser en Bouwman. De eerste woningen zijn naar verwachting eind 202 klaar. Eind eerste kwartaal wordt het totale project opgeleverd.

Dit voorjaar gaat de verkoop van Tot Morgen fase 2 van start. Hier komen 36 koopwoningen. Meer informatie: www.totmorgengeerpark.nl.

Meer informatie over de gebiedsontwikkeling Geerpark Vlijmen vind je hier.

De eerste bronnen voor de aardwarmtepomp worden geboord.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling